Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Τραπεζικός Δείκτης: Ανάμεσα σε άλλα, ουσιαστικά πλέον βρίσκεται στα όρια καθοριστικών αντιστάσεων

00:01 - 11/01/18

 

 

 

Πέραν των επιμέρους σχολίων ότι οι βασικοί δείκτης και οι βασικές μετοχές βρίσκονται σε υπεραγορασμένα επίπεδα (δικαιολογώντας κάποια βραχυπρόθεσμα προβλήματα) και με τις τραπεζικές μετοχές να έχουνε κλέψει τις εντυπώσεις κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα (άνοδος περίπου 50% από τα μέσα Νοεμβρίου), θα πρέπει να ρίξουμε και μια ματιά στη διαγραμματική εικόνα του τραπεζικού δείκτη, ο οποίος χθες έκλεισε στα επίπεδα των 926,34 μονάδων (ουσιαστικά αμετάβλητος για δεύτερη ημέρα, -0,03%). Και σε σχέση με τα όσα είχαμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό και ουσιαστικά από το ξεκίνημα της α*ντίδρασης στις ισχυρές στηρίξεις των 610 μονάδων, ο μεγάλος στόχος πλέον είναι οι αντιστάσεις στα επίπεδα των 940 – 950 μονάδων, επίπεδα τα οποία ουσιαστικά δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες. Και με δεδομένη τη σημασία αυτών των επιπέδων και μετά το ράλι των τελευταίων περίπου 2 μηνών, τα όποια προβλήματα κοντά σε αυτά τα επίπεδα κρίνονται απόλυτα φυσιολογικά.

 

Και ποιό είναι το πιο σημαντικό για να διατηρηθούν πλήρως οι θετικές τεχνικές ενδείξεις; Η παραμονή του δείκτη υψηλότερα των ισχυρών στηρίξεων στα επίπεδα των 900 – 905 μονάδων ή στη χειρότερη η παραμονή υψηλότερα των 860 – 865 μονάδων, με το χθεσινό χαμηλό ημέρας να είναι οι 899,04 μονάδες.

 

Όσο ο δείκτης μένει υψηλότερα των 900 μονάδων, η διαγραμματική εικόνα παραμένει πλήρως θετική και μπορούμε ανά πάσα στιγμή να έχουμε προσπάθειες διάσπασης των πολύ ισχυρών αντιστάσεων στα επίπεδα των 950 μονάδων. Αξίζει να αναφέρουμε πως όποτε διασπαστούν αυτές οι τόσο ισχυρές αντιστάσεις θα ανοίξει ο δρόμος για μια κίνηση προς αισθητά υψηλότερα επίπεδα των 1.080 ή και 1.140 μονάδων, τα υψηλά του καλοκαιριού, μια άνοδος φυσικά η οποία θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα συνδυαστεί με μια συνολική άνοδο, με την αγορά να βρίσκεται σε ένα νέο ανοδικό trend.

 

Τραπεζικός Δείκτης

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

 

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....