Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Ποιές τιμές θα μπορούσε κανείς να θέσει ως στόχο για το κακό σενάριο των τραπεζών ….

00:01 - 14/08/19

 

Με την κατάσταση στην αγορά να είναι άκρως ανησυχητική. Το ΓΔ να βρίσκεται στα όρια των πρώτων στηρίξεων (810 – 800 μονάδες) που αναφέραμε εδώ και καιρό. Και τον τραπεζικό δείκτη σε ελεύθερη πτώση, μετά την πρόσφατη απώλεια ισχυρών στηρίξεων (είχαμε αναφερθεί χθες στην διαγραμματική εικόνα του δείκτη). Και θέλοντας να ελπίζουμε πως η χθεσινή αντίδραση θα συνεχιστεί. Θα μείνουμε και σήμερα στον τραπεζικό κλάδο. Και εν συντομία θα αναφέρουμε κάποιες τιμές. Τιμές οι οποίες δε λέμε ότι σίγουρα θα προσεγγιστούνε (σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια είναι κοντά στις τρέχουσες τιμές). Ωστόσο δεν το αποκλείουμε και θέλουμε να ελπίζουμε πως σε αυτές τις τιμές θα ολοκληρωθεί η πτώση. Ή στη χειρότερη θα έχουμε μια ισχυρή, βραχυπρόθεσμη, αντίδραση. Και εν συνεχεία βλέπουμε.

Alpha Bank

Στην περίπτωση της Alpha Bank, είναι πολύ ενδιαφέρον πως οι πρώτες πολύ ισχυρές στηρίξεις προσεγγίστηκαν χθες. Και αυτές είναι τα επίπεδα των 1,31 – 1,32 ευρώ (χθεσινό χαμηλό ημέρας τα 1,308 ευρώ). Και αμέσως είχαμε αντίδραση σε αυτές τις στηρίξεις (έκλεισε στα 1,38 ευρώ, -0,36%). Όπως και για όλες τις περιπτώσεις που θα αναφέρουμε παρακάτω. Απώλεια τους θα οδηγήσει σε νέες, σημαντικές, «περιπέτειες».

Εθνική Τράπεζα

Στην περίπτωση της ΕΤΕ, η οποία χθες έκλεισε στα 2,098 ευρώ (-2,19%, χαμηλό ημέρας 1,985 ευρώ). Εδώ θα αναφέρουμε δύο επίπεδα τιμών. Τα 1,78 – 1,79 και 1,66  - 1,67 ευρώ, επίπεδα δηλαδή αισθητά χαμηλότερα από τις τρέχουσες τιμές.

Eurobank

Στην περίπτωση της Eurobank, η οποία χθες έκλεισε στα επίπεδα των 0,70 ευρώ (-2,78%, με χαμηλό ημέρας τα 0,665 ευρώ). Εδώ οι πρώτες πολύ ισχυρές στηρίξεις είναι σχετικά κοντά και στα επίπεδα των 0,65 – 0,66 ευρώ. Και αυτές οι ισχυρές στηρίξεις δεν πρέπει να χαθούνε.

Τράπεζα Πειραιώς

Στην Τράπεζα Πειραιώς τώρα. Εδώ δυστυχώς υπάρχουνε τα μεγαλύτερα περιθώρια πτώσης. Συγκεκριμένα, η μετοχή έκλεισε χθες στα 2,52 ευρώ, -1,64%, με χαμηλό ημέρας τις 2,302 ευρώ. Αναφορικά με τις πρώτες ισχυρές στηρίξεις που μπορούμε να αναφερθούμε, αυτές είναι στα επίπεδα των 1,76 – 1,77 και 1,58 – 1,59 ευρώ!!!. Επαναλαμβάνουμε πως δε λέμε πως η μετοχή θα πάει σε αυτά τα επίπεδα, αφού ανά πάσα στιγμή το πτωτικό trend μπορεί να διακοπεί. Ωστόσο αναφέρουμε τις πρώτες πολύ ισχυρές στηρίξεις – στόχος, σε περίπτωση που το πτωτικό σερί συνεχιστεί.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....