Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την νέα έξοδο στις αγορές

00:01 - 15/12/17

 

Με το χρηματιστήριο να εντυπωσιάζει τις τελευταίες δύο συνεδριάσεις και ειδικά χθες και την αισιοδοξία για τη συνέχεια να αυξάνεται, εμείς θα αναφερθούμε στο τελευταίο ρεπορτάζ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και στα πλαίσια των όσων έχουμε γράψει τον τελευταίο καιρό, ημέρα με την ημέρα επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες πως ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφά για μια νέα έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Μια έξοδο στις αγορές η οποία προσδιορίζεται για τις αρχές του νέου χρόνου, επιβεβαιώνοντας τα όσα μας είχε πει ανώτατο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ και είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό στο GFF. Και όπως και αν το δει κανείς αυτή θα είναι μια πολύ θετική είδηση, μια είδηση με την οποία δεν αποκλείεται να συνδέεται και η εξαιρετική εικόνα που έχει το Χ.Α. τις τελευταίες ημέρες.

 

Και όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες εβδομάδα θα έχουν θετικές ειδήσεις από μια σειρά γεγονότων, όπως το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης, μια έξοδος στις αγορές και πιθανόν και άλλες θετικές ειδήσεις. Βέβαια θα επαναλάβουμε και σήμερα ότι αν και όλα δείχνουν πως το 2018 θα ξεκινήσει ήρεμα και θετικά, κατά τη διάρκεια και για ακόμη μια χρονιά, θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα που δε θα μας αφήσουν να βαρεθούμε (κάτι σπάνιο για αυτή τη χώρα).

 

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ελληνική οικονομία χρειάζεται καλές ειδήσεις και μια νέα έξοδος στις αγορές είναι σίγουρα τέτοια, κάνοντας μας μάλιστα να πιστεύουμε ότι εφόσον και προς τα τέλη του Ιανουαρίου κλείσει οριστικά η 3η αξιολόγηση (το πιθανότερο) θα μπορούσαμε να έχουμε αναβαθμίσεις και της ελληνικής οικονομίας από τους οίκους αξιολόγησης.  

 

Και βάζοντας τα όλα κάτω και αν δεχθούμε ότι δε θα συμβεί άμεσα κάτι απρόοπτο στις διεθνείς αγορές (μόνιμη εστία κινδύνου αυτή), το χρηματιστήριο για κάποιο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να κάνει την «έκπληξη» (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) υπεραποδίδοντας. Μάλιστα η βελτίωση που υπάρχει στη διαγραμματική εικόνα των βασικών δεικτών κατά τις τελευταίες ημέρες δημιουργεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το θετικό σενάριο.   

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....