Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Το δράμα των Cryptocurrencies το 2018

00:01 - 18/10/18

 

Σήμερα δε θα αναφερθούμε ούτε στο ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο παλεύει πάντα με τις 640 – 650 μονάδες.  Ούτε στις διεθνείς αγορές, όπου για ακόμη μια φορά και παρά την πρόσφατη ισχυρή αντίδραση της Wall Street, παραμένουμε εξαιρετικά ανήσυχοι (για την ακρίβεια και όπως είχαμε γράψει, πιστεύουμε πως οι παγκόσμιες αγορές έχουνε μπει σε φάση διόρθωσης εδώ και μήνες – κάτι το οποίο φαίνεται στις κατά μέσο όρο αποδόσεις των περιφερειακών αγορών).

 

Θα αναφερθούμε στο “asset” το οποίο έχει κατά το 2018 τις χειρότερες αποδόσεις, έχοντας παρασύρει στην καταστροφή χιλιάδες «επενδυτών» ανά τον κόσμο. Αναφερόμαστε στα Cryptoccurencies, τα οποία από τους πρώτους μήνες του 2018 βιώνουν ένα απίστευτο sell – off. Και αν και το 2017 ήταν μια χρονιά με αστρονομικά κέρδη. Από τα τέλη του 2017 και τις αρχές του 2018 όταν το ενδιαφέρον των μικρότερων επενδυτών χτύπησε κόκκινο (στα υψηλά τοποθετήθηκαν και αρκετοί έλληνες), άρχισε η κατάρρευση. Μια εντυπωσιακή κατάρρευσης όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, με τις αποδόσεις των βασικότερων cruptocurrencies από τις αρχές της χρονιάς.  Όπως λοιπόν φαίνεται υπάρχουν «ψηφιακά νομίσματα» στα οποία έχουν χαθεί σχεδόν όλα τα χρήματα. Τώρα όσον αφορά τα πιο μεγάλα. Το Bitcoin από 01/01 βρίσκεται στο -54%, με το Ethereum στο -75%.  

 

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....