Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Διεθνείς αγορές: 2017 – 2018

00:01 - 20/11/17

 

Θα ξεκινήσουμε με ένα σχόλιο για τις διεθνείς αγορές, με το 2017 σιγά – σιγά να φθάνει στο τέλος του και το 2018 να είναι προ των πυλών. Ένα 2018 που όλο και περισσότεροι από τους μεγάλους επενδυτικούς οίκους (GS, JPM κ.α.) εμφανίζονται αρκετά αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά ….  

 

 Στις αρχές λοιπόν του 2017 οι περισσότεροι ξένοι επενδυτές ήταν επιφυλακτικοί ως αρνητικοί. Και δια μαγείας το 2017 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές των τελευταίων ετών του «Bull Market» με μεγάλες αποδόσεις, με τους βασικούς δείκτες κόντρα στις προβλέψεις να είναι τελικά μια πολύ καλή χρονιά. Έτσι λοιπόν με σκεπτικισμό διαβάζουμε ότι οι περισσότεροι επενδυτές ενόψει του 2018 είναι πολύ αισιόδοξοι, προβλέποντας συνέχεια των χρυσών αποδόσεων.

 

Και επειδή ως γνωστών συμπαθούμε πάρα πολύ την “Contrarian Theory”. Θα λέγαμε ότι η αισιοδοξία αυτή των ξένων επενδυτών για το 2018 μας κάνει πολύ επιφυλακτικούς. Και δεν αποκλείουμε η επόμενη χρονιά να αποδειχθεί τελικά πολύ πιο δύσκολη από ότι όλοι περιμένουν. Και αν όχι να καταρρεύσουν οι αγορές και να τελειώσει το "Bull Market” …. Να έχουμε μια χρονιά με πολύ μεγάλο volatility και ένα μεγάλο pullback των τιμών, τουλάχιστον στα πλαίσια ενός ισχυρού profit taking μετά τα αλλεπάλληλα ρεκόρ.

 

Και όπως πολλές φορές έχουμε γράψει ….. Όταν οι περισσότεροι είναι αισιόδοξοι καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.

 

 

 

Ελληνικές Τράπεζες & Διεθνή ΜΜΕ

 

 

Με τις τραπεζικές μετοχές να αντιδρούν την Παρασκευή στις ισχυρές στηρίξεις των 610 - 620 μονάδων, μια αντίδραση που είναι απαραίτητο να συνεχιστεί έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα με τα οποία κινδυνεύει η αγορά, θα ρίξουμε μια ματιά σε ένα ενδιαφέρον twit του zero hedge για τις ελληνικές τράπεζες. Και αυτό για να δούμε ότι για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια, αρνητικά οι τραπεζικές μετοχές απασχολούν τα διεθνή ΜΜΕ και τους ξένους επενδυτές.

 

Το μήνυμα του Zero Hedge στο twitter.


Kyle Bass Is Having A Bad Day - Greek Bank Stocks Crash To 16-Month Lows

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....