Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Στην 4η θέση διεθνώς το GREK

00:01 - 21/03/19

 

Πριν από περίπου 10 ημέρες είχαμε αναφερθεί στο GREK και την καλή πορεία που έχει το βασικότερο ελληνικό ETF. Προχθές είχαμε σχολιάσει πως ο MSCI Greece, μαζί με τον MSCI Italy βρίσκονται στην 6η θέση, μεταξύ 35 δεικτών (χωρών) της Morgan Stanley. Σήμερα θα αναφερθούμε και πάλι στο GREK, η θέση του οποίο συνεχίζει να βελτιώνεται. Και χωρίς να έχουνε αλλάξει δραματικά τα δεδομένα από την τελευταία διήμερη πτώση (ειδικά στις τράπεζες), το μεγαλύτερο διεθνώς ETF για το ελληνικό χρηματιστήριο (όχι ότι υπάρχουνε και πολλά). Βρίσκεται στην 4η θέση, με κέρδη 17% (με βάση το κλείσιμο της Δευτέρας και σε όρους δολαρίων). Πάνω από το ελληνικό ETF βρίσκεται μόνο τo ETF της Κολομβίας (+26,6%), της Αργεντινής (+21,3%) και της Αιγύπτου.

Σε σχέση και με αυτά τα οποία είχαμε γράψει όταν είχαμε αναφερθεί στην πορεία των δεικτών της Morgan Stanley (MSCI). Και την εξαιρετική πορεία των διεθνών αγορών. Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ένα ETF, αυτό του Qatar βρίσκεται σε αρνητικό πρόσημο, στο -3%, με τα υπόλοιπα 47 ETF των χωρών να καταγράφουνε κέρδη.

Για την ιστορία, το SPY (το μεγαλύτερο ETF για τη Wall Street, με βάση τον S&P 500) καταγράφει άνοδο 13,1%. To EWG, το γνωστότερο ΕTF για τον DAX βρίσκεται στο +8,8%.  

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....