Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

DAX: Σταδιακά όλο και πιο αρνητική η διαγραμματική εικόνα

00:01 - 22/11/18

 

 
 

Ελπίζοντας πως θα υπάρξει μια πραγματικά ισχυρή αντίδραση στο Χ.Α. και ότι ο ΓΔ θα επιστρέψει υψηλότερα των 600 – 610 μονάδων, θα αναφερθούμε στις διεθνείς αγορές, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως ασχέτως της εγχώριας μιζέριας που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την πορεία του ελληνικού χρηματιστηρίου, τα παγκόσμια χρηματιστήρια βρίσκονται σε πτωτική τροχιά (έχοντας ξεκινήσει από τα πιο περιφερειακά χρηματιστήρια – όπως συνήθως συμβαίνει) εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Αναφορικά λοιπόν με τον DAX, ο οποίος από τα προ - μηνών υψηλά του καταγράφει μεγάλες απώλειες περίπου 17,7% (ένα μεγάλο ποσοστό – στα πλαίσια και της πλάγιο-καθοδικής κίνησης των διεθνών αγορών – εδώ και μήνες – βρίσκεται στις 11.180 μονάδες, με υψηλό τις 13.596 μονάδες), θα επαναλάβουμε πως απαιτείται άμεσα ισχυρή αντίδραση και σταδιακή επιστροφή του δείκτη υψηλότερα των 11.500 και κυρίως των 11.900 – 12.000 μονάδων. Με τη διαγραμματική εικόνα να επιδεινώνεται και έχοντας προειδοποιήσει έγκαιρα εδώ και αρκετό καιρό, επαναλαμβάνουμε πως εφόσον αυτή η αντίδραση δεν έλθει άμεσα, η πτώση θα συνεχιστεί κατά τους επόμενους μήνες, με στόχο τις στηρίξεις στα επίπεδα των 10.100 και 9.900 – 10.000 μονάδες, δηλαδή περίπου 11% χαμηλότερα !!!!

 

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....