Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Τραπεζικός Δείκτης: “Not good at all” & Ανάγκη άμεσης – ισχυρής – αντίδρασης…

00:01 - 24/10/17

 

 

Με θεωρητικά το μοναδικό παρήγορο της χθεσινής ημέρας να είναι ο χαμηλός τζίρος (αν και αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση – αναφορικά με το αν υπήρχαν λίγοι πωλητές ή λόγω της ρηχότητας του Χ.Α. και της απουσίας των αγοραστών δε μπορούν να υλοποιηθούν όλες οι πωλήσεις, με ότι αυτό μπορεί σημαίνει για τη συνέχεια) και με το ΓΔ και τον FTSE 25 να δοκιμάζουν για ακόμη μια φορά τις τελευταίες εβδομάδες πολύ ισχυρές στηρίξεις, η αλήθεια είναι ότι η ανησυχία για την πορεία της αγοράς αυξάνεται. Και αυξάνεται ακόμη περισσότερο όταν κανείς βλέπει τη διαγραμματική εικόνα του τραπεζικού δείκτη η οποία μετά και τη νέα μεγάλη πτώση (736,50 μονάδες, -5%) γίνεται όλο και πιο αρνητική. Το πλέον κρίσιμο λοιπόν είναι η άμεση επιστροφή του δείκτη υψηλότερα των 740 – 750 μονάδων, επίπεδα μεγάλης τεχνική σημασίας.  Όσο ο δείκτης μένει χαμηλότερα τους, η εικόνα συνεχίζει να επιβαρύνεται, με κίνδυνο όχι μόνο δοκιμαστούν σύντομα οι στηρίξεις στα επίπεδα των 700 – 710 μονάδων, αλλά και να κινδυνεύσουν να χαθούν. Οριστική απώλεια τους μπορεί να οδηγήσει σε ένα ακόμη απότομο sell – off, δεδομένου ότι οι επόμενες πολύ ισχυρές στηρίξεις είναι στα επίπεδα των 620 – 630 μονάδων (περιθώρια πτώσης περίπου 16%), με κίνδυνο να μιλήσουμε για ακόμη χαμηλότερα επίπεδα, με ότι αυτό σημαίνει για την πορεία ολόκληρης της αγοράς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι χαμηλότερα των 620 μονάδων, υπάρχουν κάποιες στηρίξεις στις 570 - 575 μονάδες, ενώ χαμηλότερα πλέον ως επίπεδο αναφοράς έχουμε μόνο τα επίπεδα των περίπου 420 – 430 μονάδων, δηλαδή τα ιστορικά χαμηλά του δείκτη.

 

 

 

Σε νέα ιστορικά υψηλά η παγκόσμια κεφαλαιοποίηση των χρηματιστηρίων

 

 

 

Για ακόμη μια εβδομάδα, την προηγούμενη η κεφαλαιοποίηση των παγκόσμιων χρηματιστηρίων αυξήθηκε. Στα πόσα; Στα 88,5τρις δολάρια, το οποίο είναι νέο ιστορικό υψηλό! Υπάρχει και ένα άλλο στατιστικό το οποίο είναι αλήθεια ότι προβληματίζει, αναφορικά με το πόσο υπερτιμημένη είναι η χρηματιστηριακή αγορά. Το γεγονός ότι ο λόγος παγκόσμια κεφαλαιοποίηση των χρηματιστηρίων προς το ΑΕΠ είναι στο 116%, επίσης νέο ιστορικό υψηλό, κάτι εξαιρετικά ανησυχητικό θα έλεγαν πολλοί αναλυτές.

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....