Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Επιμένουν για εξελίξεις σε τράπεζα/ες

00:01 - 25/06/18

 

Χωρίς να θέλουμε να βάλουμε «σάλτσες» όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν κρύβουμε πως βρίσκουμε υπερβολικά ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες πως αρκετά σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε μια από τις 4 τράπεζες. Και συγκεκριμένα, σημαντικές διοικητικές εξελίξεις, με ριζικές αλλαγές σε όλη τη διοικητική πυραμίδα! Και αυτές οι πληροφορίες αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν κανείς τις συνδυάσει με τις πληροφορίες που υπάρχουν εδώ και κάποιες εβδομάδες πως «ψήνεται» (αυτή τη φορά πολύ σοβαρά) ένα deal μεταξύ 2 εκ των 4 τραπεζών. Και αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες γιατί προέρχονται από αρκετά αξιόπιστες πηγές.

Προσωπικά θα επαναλάβουμε πως το βρίσκουμε υπερβολικό η Ελλάδα να μείνει με μόνο 3 μεγάλες τράπεζες.  Είναι υπερβολικό να πιστεύει κανείς πως μια οικονομία - χώρα περίπου 10-11εκ πολιτών μπορεί να λειτουργήσει κανονικά με μόνο 3 τράπεζες (αν και παγκοσμίως ο τραπεζικός κλάδος μεταλλάσσεται, λόγω και της τεχνολογίας).

Σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθούμε τις πληροφορίες και θα σας ενημερώνουμε. Γιατί ακόμη και αν αυτά τα σχέδια δεν προχωρήσουν, είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο πως κάποιοι ξένοι επενδυτές το έχουν στο μυαλό τους και εξετάζουν όλες τις παραμέτρους ενός τέτοιου super deal μεταξύ 2 εκ των 4 συστημικών τραπεζών. Άσκοπο θα το χαρακτηρίσουμε και πάλι εμείς, αλλά η ιστορία θα δείξει.

 

 

1,6τρις δολάρια οι απώλειες της προηγούμενης εβδομάδας

 

 

Και κλείνοντας με ένα ενδιαφέρον στατιστικό, θα πρέπει να κρατήσουμε πως τις τελευταίες 2 εβδομάδες τα σύννεφα έχουν επιστρέψει και πάλι στις διεθνείς αγορές, με τη Wall Street να έχει (εντελώς αθόρυβα) μέχρι και την Πέμπτη ένα 8 στα 8. Και θα λέγαμε πως αυτά τα σύννεφα που έχουν επιστρέψει στις διεθνείς αγορές, επηρεάζουν σε έναν βαθμό και το ελληνικό χρηματιστήριο, με τους επενδυτές διεθνώς να μην είναι και τόσο κεφάτοι.

 

Είναι λοιπόν χαρακτηριστικό πως συνολικά τα χρηματιστήρια την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν 1,6τρις δολάρια!!!, όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα.  

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....