Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Τραπεζικός Δείκτης: Κλειδί η παραμονή υψηλότερα των 890 – 900 μονάδων….

00:01 - 26/04/18

 

Με νέες απώλειες έκλεισε χθες ο τραπεζικός δείκτης στις 930,86 μονάδες (-2,02%), με τη διαγραμματική εικόνα να παραμένει θετική όσο ο δείκτης μένει υψηλότερα τω 890 – 900 μονάδων. Και αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο σε αυτή τη φάση, αφού απώλεια αυτών των ισχυρών στηρίξεων μπορεί να οδηγήσει στην εκ νέου επιδείνωση της διαγραμματικής εικόνας, με έναν νέο κύκλο πτώσης και τον δείκτη να χάνει ότι έχτισε μετά την τελευταία αντίδραση. Απώλεια τους, μαζί με την απώλεια της στήριξης στα επίπεδα των 870 μονάδων, θα οδηγήσει το δείκτη στα επίπεδα των 815 – 820 μονάδων, με κίνδυνο να μιλήσουμε για ακόμη χαμηλότερα επίπεδα.

 

Kαι φυσικά μια τέτοια πτώση για τις τράπεζες σημαίνει πως θα δούμε την αγορά μας (δηλαδή το ΓΔ) χαμηλότερα των 800 μονάδων, και ίσως την επόμενη φορά να χαθεί και η στήριξη του ΓΔ στις 780 μονάδες (στις οποίες ήλθε η τελευταία αντίδραση) και να κινηθεί η αγορά μέχρι τις στηρίξεις στις 720 – 725 μονάδες.  

 

Συμπέρασμα λοιπόν. Μια πτώση του Τραπεζικού Δείκτη μέχρι τις 890 – 900 μονάδες «καταπίνεται». Απώλειας τους όμως θα μας προβλημάτιζε πάρα πολύ.

 

Και ένα σενάριο

 

Και με βάση τα παραπάνω, θα λέγαμε πως υπάρχει και ένα πιθανό σενάριο. Ο τραπεζικός δείκτης να διορθώσει μέχρι τις στηρίξεις στις 890 μονάδες και μετά να έχουμε μια αντίδραση, με τις τιμές να ανακάμπτουν και το δείκτη να επιχειρεί να κινηθεί προς τις αντιστάσεις στα επίπεδα των 990 – 1.000 μονάδων.   

 

Τραπεζικός Δείκτης

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....