Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Όλες οι διορθώσεις (μεγαλύτερες του 5%) της Wall Street από τα χαμηλά του Μαρτίου του 2009 … Που βρίσκεται η τρέχουσα πτώση…

00:01 - 26/10/18

 

 

Με τη διαγραμματική εικόνα της Wall Street να είναι εξαιρετικά οριακή (θα αναφερθούμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στον S&P 500), στον παρακάτω πίνακα συνοψίζονται οι μεγαλύτερες απώλειες του S&P 500 από τον Μάρτιο του 2009 και τα χαμηλά του δείκτη από τα οποία και ξεκίνησε ένα από τα ιστορικότερα «Bull Market» όλων των εποχών. Όπως φαίνεται τα περίπου αυτά 10 χρόνια (παρά κάτι) έχουνε καταγραφεί 23 πτώσεις, με τη μέση πτώση να είναι της τάξης του 9,3%. Σύμφωνα πάντα με τα στατιστικά, η μεγαλύτερη πτώση καταγράφεται την περίοδο 2 Μαΐου - 4 Οκτωβρίου 2011, όταν με αφορμή κυρίως την κρίση χρέους στην ευρωζώνη και τη χώρα μας!! αλλά και τις τότε ανησυχίες για τον κίνδυνο νέας ύφεσης στις ΗΠΑ,  ο S&P κατέγραψε μια μεγάλη πτώση της τάξης του 21,6%. Τώρα όσον αφορά την τρέχουσα πτώση και κατά την περίοδο 21 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη μεγάλη πτώση της Τετάρτης, ο S&P 500 καταγράφει απώλειες 9,8%, όσο σχεδόν ο μέσος όρος των 23 πτώσεων που έχουνε καταγραφεί από τις αρχές του «Bull Market», εδώ και περίπου 10 χρόνια. Και φυσικά το μεγάλο ερώτημα δεν είναι άλλο, από το αν αυτή η πτώση θα έχει συνέχεια.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....