Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Ο τεχνικός στόχος για την τρέχουσα εβδομάδα …

00:01 - 27/11/17

*

 

Αν και η προηγούμενη εβδομάδα ήταν αρκετή ήρεμη (βαρετή θα τη χαρακτηρίζαμε), με το ΓΔ να κλείνει ελαφρώς ανοδικά (στο +1,5%), ο δείκτης παραμένει χαμηλότερα των 725 – 735 μονάδων κάτι το οποίο μας προβληματίζει. Αυτός λοιπόν είναι και ο μεγάλος στόχος για την τρέχουσα εβδομάδα, ο ΓΔ να επιστρέψει άμεσα υψηλότερα των 725 – 735 μονάδων έτσι ώστε το αρκετά αρνητικό σενάριο να απομακρυνθεί. Όσο ο δείκτης μένει χαμηλότερα αυτών των επιπέδων, ανά πάσα στιγμή τα προβλήματα μπορεί να επιστρέψουν και ο ΓΔ να κινηθεί τουλάχιστον μέχρι τις στηρίξεις στις 690 – 700 μονάδων, με κίνδυνο να χαθούν και αυτές και ο δείκτης να κινηθεί ακόμη και μέχρι τις στηρίξεις στα επίπεδα των 640 - 650 μονάδων. Και αυτή η κίνηση του ΓΔ θα πρέπει να συνδυαστεί με την πτώση του τραπεζικού δείκτη χαμηλότερα των εξαιρετικά σημαντικών στηρίξεων των 610 – 620 μονάδων, μια πτώση του τραπεζικού δείκτη η οποία θα μπορούσε να ανοίξει τον «Ασκό του Αιόλου».

Στόχος λοιπόν αυτής της εβδομάδας θα λέγαμε ότι ήταν ο ΓΔ να επιστρέψει υψηλότερα των 725 – 735 μονάδων, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και πάνω από όλα, έστω και δειλά – δειλά, να αρχίσει να βελτιώνεται η διαγραμματική εικόνα.

 

 

Στο 120% του παγκόσμιου ΑΕΠ παραμένει η κεφαλαιοποίηση των αγορών

 

 

Κλείνοντας με τις διεθνείς αγορές να κρατήσουμε ότι η προηγούμενη εβδομάδα μετά από ένα διάλλειμα μιας εβδομάδας ήταν και πάλι εξαιρετικό για τις παγκόσμιες αγορές. Η συνολική κεφαλαιοποίηση αυξήθηκε κατά 1,1τρις δολάρια, φθάνοντας στα 93,5τρις δολάρια, ουσιαστικά ένα νέο ιστορικό υψηλό. Και αυτό είναι περίπου 120% του παγκόσμιου ΑΕΠ, κάνοντας κάποιους να μιλούνε (όχι φυσικά ότι είναι η πρώτη φορά) για φούσκα στα παγκόσμια χρηματιστήρια. 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....