Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Εντυπωσιακό το Χ.Α. …… Άντε να το δούμε τώρα στις ισχυρές αντιστάσεις (όπου κάποια βραχυπρόθεσμα προβλήματα είναι δικαιολογημένα)

00:01 - 27/12/17

 

Τρείς συνεδριάσεις απομένουν πλέον για το τέλος του 2017, σε μια χρονιά που μετά και το τελευταίο rebound από τα μέσα Νοεμβρίου όλα δείχνουν ότι θα κλείσει εξαιρετικά καλά, σε κάποια απόσταση σίγουρα από το υψηλό της χρονιάς στα μέσα του καλοκαιριού και τις 860 μονάδες (εκτός αν η άνοδος συνεχιστεί και αυτά τα επίπεδα προσεγγιστούν ακόμη περισσότερο), αλλά και σε θετικό πρόσημο, με το ΓΔ να βρίσκεται στο +23,56% (μια απόδοση η οποία όπως και αν το δει κανείς είναι εξαιρετική).

 

Φυσικά δε θα πρέπει να παραβλέπουμε ότι όλα αυτά γίνονται σε μια εξαιρετική χρονιά για τις διεθνείς αγορές, που και αυτό έχει τη δική του μεγάλη σημασία.

 

Τώρα όσον αφορά τις τελευταίες 3 συνεδριάσεις του 2017 και γενικά τις επόμενες εβδομάδες, μετά και το τελευταία 8 στα 8, το ζητούμενο είναι να μη χαθεί το ανοδικό momentum της αγοράς που πλέον ξεκάθαρα έχει διαμορφωθεί, με το στοίχημα πλέον να είναι η διάσπαση των αρκετά ισχυρών αντιστάσεων στα επίπεδα των 800 – 810 μονάδων, στα οποία πλέον βρίσκεται ο ΓΔ (κλείσιμο της προηγούμενης Παρασκευής οι 804,05 μονάδες, +1,38%, υψηλό ημέρας).   

 

ΓΔ

 

Παράλληλα όμως με το ΓΔ και σε σχέση με αυτά τα οποία είχαμε γράψει στο τελευταίο μας σχόλιο, στα όρια ισχυρών αντιστάσεων βρίσκεται πλέον και ο τραπεζικός δείκτης και συγκεκριμένα στα όρια των εξαιρετικά ισχυρών αντιστάσεων των 885 – 895 μονάδων (κλείσιμο Παρασκευής οι 884,29 μονάδες, +2%).

 

Και μετά από μια εντυπωσιακή αντίδραση από τα χαμηλά, το 8 στα 8 και τους δύο βασικότερους δείκτες να βρίσκονται στα όρια πραγματικά ισχυρών αντιστάσεων, θα λέγαμε ότι όλα τα σενάρια είναι στο πρόγραμμα, όπως και μια ελεγχόμενη κατοχύρωση κερδών.

 

Θα λέγαμε πως κάπου εδώ θα φανεί η δυναμική που έχει η αγορά. Και φυσικά είναι περιττό να αναφέρουμε ότι επιτυχής διάσπαση των προαναφερθέντων αντιστάσεων θα είναι η καλύτερη επιβεβαίωση της δυναμικής που έχει η αγορά σε αυτή τη χρονική στιγμή, με την αγορά να είναι ικανή να κάνει την υπέρβαση, εκπλήσσοντας τους πάντες θετικά, ακόμη και εμάς που έτσι και αλλιώς παραμένουμε σταθερά συγκρατημένα αισιόδοξοι γα τη  μέσο – μακροπρόθεσμη τάση της αγοράς (παρά τα κατά καιρούς βραχυπρόθεσμα προβλήματα, όπως για παράδειγμα την πρόσφατη 3μηνη ταλαιπωρία της αγοράς, την οποία και προσωπικά περιμέναμε).

 

Τραπεζικός Δείκτης

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....