Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Τραπεζικός Δείκτης: Άντε να δούμε!!!!

00:01 - 29/08/19

 
 

 

Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Αν και πιστεύουμε πως η εγχώρια ειδησεογραφία είναι αρκετά θετική. Ωστόσο δεν είμαστε και τρομερά αισιόδοξοι για τη μεσοπρόθεσμη πορεία του Χ.Α. (όχι φυσικά ότι δε μπορεί να πάει και πάλι προς τις 900 μονάδες). Και αυτό λόγω του κλίματος στις διεθνείς αγορές, όπου η κατάσταση παραμένει πραγματικά οριακή (DAX, Dow και σε ένα μεγάλο βαθμό ο S&P 500 βρίσκονται στα όρια καθοριστικών στηρίξεων - κινδυνεύουνε περισσότερο από κάθε άλλη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα να χαθούνε).

Και με τα βλέμματα να είναι στραμμένα και στις αντιστάσεις του ΓΔ στα επίπεδα των 840 – 850 μονάδων (έκλεισε χθες στις 843,42 μονάδες). Σήμερα θα επικεντρωθούμε στον τραπεζικό δείκτη, ο οποίος χθες έκλεισε με μεγάλη άνοδο 4,44%, υψηλότερα των 708 – 710 μονάδων, στις 731,88 μονάδων. Και η παραμονή υψηλότερα αυτών θα είναι ο μεγάλος στόχος από εδώ πέρα, αφού όσο αυτή επιτυγχάνεται, όλο και περισσότερο θα βελτιώνεται η εικόνα των τραπεζών. Και με βάση αυτήν την παραμονή, ο επόμενος στόχος θα είναι τα επίπεδα των 740 – 750 και ακόμη υψηλότερα των 780 – 790 μονάδων.

Τώρα διάσπαση όλων αυτών των αντιστάσεων, όπου μιλάμε για πλήρη βελτίωση της εικόνας. Θα στείλει το δείκτη στα επίπεδα των 810 μονάδων, 830 και 840 – 850 μονάδων, όπου υπάρχουνε και δύο ανοιχτά gap, από τη μεγάλη πτώση που ξεκίνησε από τις αρχές Αυγούστου.

Τώρα επιστροφή του δείκτη χαμηλότερα των 708 – 710 μονάδων, θα ήτανε αρνητική εξέλιξη. Και θα ήτανε αρνητική εξέλιξη, αφού θα μιλούσαμε και πάλι για πλήρη επιδείνωση της διαγραμματικής εικόνας. Με μεγάλο κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσει ένα νέο sell - off, φέρνοντας τον τραπεζικό δείκτη αισθητά χαμηλότερα. Είναι χαρακτηριστικό πως οι επόμενες στηρίξεις είναι στις 650 – 660 μονάδες και ακόμη χαμηλότερα, στα επίπεδα των 600 και 580 μονάδων!!!!

 

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....