Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Τραπεζικός Δείκτης: Ας περάσει τις 695 – 700 μονάδες και μόνο τότε μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι περισσότερο από μια αντίδραση

00:01 - 29/11/17

 

 

Πολύ καλή συνεδρίαση χθες για τις τράπεζες, με τον τραπεζικό δείκτη να κλείνει 684,82 μονάδες (+4,25%) και με το ζητούμενο να είναι μια περαιτέρω άνοδος η οποία θα μας κάνει να μιλήσουμε για ουσιαστική βελτίωση της διαγραμματικής εικόνας. Αρχικά να θυμίσουμε ότι η τελευταία αντίδραση ξεκίνησε ακριβώς στα όρια των ισχυρών στηρίξεων των 610 – 620 μονάδων, τις οποίες έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό, θυμίζοντας ότι η παραμονή υψηλότερα των οποίων θα είναι το μεγάλο ζητούμενο των επόμενων εβδομάδων – μηνών, όχι μόνο για τον τραπεζικό δείκτη, αλλά και ολόκληρη την αγορά. Μέχρι νεοτέρας λοιπόν και κυρίως όσο ο δείκτης μένει χαμηλότερα των 695 – 700 μονάδων, η τελευταία άνοδος είναι απλά και μόνο μια αντίδραση από τα χαμηλά και τίποτα περισσότερο. Η επιστροφή υψηλότερα αυτών των αντιστάσεων θα μας έκανε να μιλήσουμε για μια πρώτη βελτίωση της διαγραμματικής εικόνας, αν και φυσικά οι τραπεζικές μετοχές θα παραμείνουν οι πιο ευμετάβλητες μετοχές του Χ.Α.

 

Υψηλότερα των 700 μονάδων, ο επόμενος στόχος είναι οι αντιστάσεις στα επίπεδα των 745 – 755 μονάδες. Τώρα όσο ο δείκτης μένει χαμηλότερα των 700 μονάδων, ο τραπεζικός δείκτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγει προς αισθητά χαμηλότερα επίπεδα και να δοκιμάσει τις στηρίξεις στις 610 – 620 μονάδες. Και απλά θυμίζουμε ότι απώλεια αυτών των στηρίξεων, μαζί με την απώλεια κάποιων τελευταίων στηρίξεων στις 690 μονάδες, θα μπορούσε να στείλει το δείκτη ακόμη και 30% χαμηλότερα, μέχρι δηλαδή και νέα ιστορικά χαμηλά για τις τράπεζες και τις τραπεζικές μετοχές.  Και φυσικά η προαναφερθείσα απώλεια θα σημάνει και την απώλεια των ισχυρών στηρίξεων του ΓΔ στα επίπεδα των 690 – 700 μονάδων, οδηγώντας το ΓΔ στα επίπεδα των 640 - 650 μονάδων.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....