Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Ότι πιο φυσιολογικό

00:01 - 29/12/17

 

 

Τελευταία ημέρα του χρόνου σήμερα και να ευχηθούμε σε όλους ότι καλύτερο για το 2018, πάνω από όλα με υγεία. Τώρα όσον αφορά τη χθεσινή πτώση (-1,26%) αυτό κανέναν δε θα πρέπει να εκπλήσσει και κυρίως να φοβίζει, παραπέμποντας σας σε αυτά τα όποια είχαμε γράψει τις τελευταίες ημέρες για τη σημασία των ισχυρών αντιστάσεων των 800 – 810 μονάδων του ΓΔ και των 885 – 895 μονάδων του τραπεζικού δείκτη.

 

Και θα επαναλάβουμε και σήμερα ότι μετά το πρόσφατο 9 στα 9 (το οποίο τερματίστηκε χθες), την αγορά να κάνει ένα ράλι περίπου 110 μονάδων από τα χαμηλά των 700 μονάδων (+14%) και με τους βασικούς δείκτες να βρίσκονται στα όρια ισχυρών αντιστάσεων, τα όποια ελεγχόμενα προβλήματα της αγοράς κοντά στα τρέχοντα επίπεδα και μια ελεγχόμενη κατοχύρωση κερδών είναι ότι πιο φυσιολογικό.  Και απλά αυτό συμβαίνει, με το ζητούμενο να είναι οι βασικοί δείκτες να μείνουν σε επαφή με τις παραπάνω πολύ ισχυρές αντιστάσεις τις οποίες δοκίμασαν να διασπάσουν τις τελευταίες δύο συνεδριάσεις.

 

Και επειδή τέτοιες ημέρες πρέπει όλοι μας να είμαστε αισιόδοξοι. Θυμίζουμε ότι μια διάσπαση των προαναφερθέντων αντιστάσεων, έστω και αν πρώτα η αγορά ταλαιπωρηθεί κοντά στα τρέχοντα επίπεδα, θα βάλει την αγορά σε ένα νέο θετικό trend, με σημείο αναφοράς τα υψηλά στα μέσα του καλοκαιριού του 2017, τις 860 μονάδες και προοπτικές να μιλήσουμε για ακόμη υψηλότερα επίπεδα, τις 900 – 910 μονάδες, οι οποίες είναι και πολύ ισχυρές αντιστάσεις (εφόσον μιλήσουμε για την οριστική διάσπαση των ισχυρών αντιστάσεων των 800 - 810 μονάδων).  

 

ΓΔ

 

 

Τραπεζικός Δείκτης

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....