Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Άντε να δούμε: Οι επόμενοι στόχοι….

00:01 - 30/11/17

 

 

Με τον τραπεζικό δείκτη να μας εκπλήσσει χθες θετικά, κλείνοντας με μεγάλα κέρδη 6,50% (αν και σε κάποια απόσταση από το υψηλό ημέρας +10%) και με τον επόμενο στόχο για τον τραπεζικό δείκτη (σε σχέση και με τα όσα είχαμε γράψει χθες), να είναι η διάσπαση των ισχυρών αντιστάσεων των 745 – 755 μονάδων (χθεσινό υψηλό ημέρας 753,71 μονάδες), πάμε να δούμε ποίοι είναι οι επόμενοι στόχοι για το ΓΔ και τον FTSE 25 στην προσπάθεια να μιλήσουμε για ουσιαστική βελτίωση της διαγραμματικής εικόνας και όχι απλά και μόνο για μια τεχνική αντίδραση από τα πρόσφατα χαμηλά της αγοράς.

 

Ειδικότερα και όσον αφορά τον FTSE 25 ο οποίος χθες έκλεισε στις 1.924,92 μονάδες (+1,70%), η εικόνα παραμένει αρκετά προβληματική, με το στόχο να είναι να κερδηθεί οριστικά η «μάχη»  με τις αντιστάσεις στα επίπεδα των 1.910 – 1.920 μονάδων (με την έννοια να μείνει ο δείκτης υψηλότερα αυτών). Επόμενος στόχος με βάση αυτήν την κίνηση, στην προσπάθεια πάντα να βελτιωθεί η διαγραμματική εικόνα της αγοράς συνολικά), οι αντιστάσεις στα επίπεδα των 1.990 – 2.000 μονάδων, η διάσπαση των οποίων θα μας έκανε να μιλήσουμε για ουσιαστική βελτίωση της αρνητικής διαγραμματικής εικόνας.  

 

 

 FTSE 25

 

Αναφορικά με το ΓΔ τώρα, δηλαδή συνολικά την αγορά, στα θετικά ότι ο δείκτης έστω και οριακά βρίσκεται επιτέλους υψηλότερα των 725 – 735 μονάδων (έκλεισε στις 738,31 μονάδες, +1,67%). Η παραμονή φυσικά υψηλότερα αυτών των επιπέδων είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσει να βελτιώνεται διαγραμματική εικόνα. Ένας μεγάλος στόχος αν θέλουμε να μιλήσουμε για βελτίωση της τάσης της αγοράς είναι η διάσπαση των αντιστάσεων στα επίπεδα των 745 – 755 μονάδων. Πλέον αυτά τα επίπεδα με τη δομή που έχει το διάγραμμα, θεωρούνται αρκετά σημαντικές αντιστάσεις, με τη διάσπαση τους να είναι ικανή να στείλει το δείκτη στα επίπεδα των 780 και κυρίως των 800 – 810 μονάδων, όπου θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση. Τώρα από την άλλη πλευρά, πρώτη προτεραιότητα για ολόκληρη την αγορά παραμένει να μη χαθούν οι στηρίξεις στα επίπεδα των 725 – 735 μονάδων, αφού σε αυτήν την περίπτωση με ευκολία η αγορά μπορεί να πέσει μέχρι τα επίπεδα των 690 – 700 μονάδων, με κίνδυνο να χαθούν και αυτές οι στηρίξεις.

 

 ΓΔ

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....