Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

 

Ο Κυνηγός

Η "παραχρηματιστηριακή" και όχι μόνο στήλη του GFF

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

«Να επιστρέψουν αμέσως» … Οι δύο άμεσοι μεγάλοι διαγραμματική στόχοι για να αποφευχθούν τα χειρότερα στο Χ.Α.

00:01 - 31/10/17

 

 

Μόνο αντίδραση δε μπορεί να χαρακτηριστεί το χθεσινό +0,59% του ΓΔ , μια άνοδο η οποία έγινε με τζίρο 29εκ ευρώ. Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά οριακή, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα παράλληλα. Και πως η κατάσταση να μην χαρακτηρίζεται πολύ ενδιαφέρουσα όταν ο FTSE 25 και ο Τραπεζικός Δείκτης κινούνται ακριβώς στα όρια των καθοριστικών επιπέδων που έχουμε επισημάνει εδώ και αρκετό καιρό.   

 

Και ποιό είναι το ζητούμενο; Με βάση την παραμονή του ΓΔ υψηλότερα των 725 – 735 μονάδων (κλείσιμο 743,57 μονάδες), ο FTSE 25 να επιστρέψει υψηλότερα των 1.950 – 1.960 μονάδων (έκλεισε χθες στις 1.955,07 μονάδες) και ο Τραπεζικός Δείκτης να επιστρέψει υψηλότερα των 745 – 755 μονάδων (κλείσιμο χθες στις 742,09 μονάδες).

 

Αυτοί λοιπόν είναι οι δύο μεγάλοι στόχοι για να παραμείνει ο ΓΔ υψηλότερα των καθοριστικών επιπέδων των 725 – 735 μονάδων. Απλώς θυμίζουμε ότι απώλεια τους θα περιπλέξει πάρα πολύ τα πράγματα στο Χ.Α., με το πιθανότερο (όπως έχουμε γράψει αρκετά φορές) να είναι να βάλει το ΓΔ σε έναν νέο κύκλο πτώσης. Επόμενοι στόχοι σε αυτό το αρνητικό σενάριο είναι οι στηρίξεις στα επίπεδα των 690 – 700 μονάδων, ενώ απώλεια και αυτών οδηγεί την αγορά στις πραγματικά πολύ ισχυρές μακροπρόθεσμες στηρίξεις στις 640 – 650 μονάδες. Και όπως έχουμε ξαναγράψει και αν φυσικά κατά τους επόμενους μήνες προσεγγίζονταν αυτά τα επίπεδα, δε θα αποκλείαμε σε αυτά να τελειώσει η πτώση της αγοράς και οι «ταύροι» (να πούμε και εμείς την αμερικανιά μας) να επιστρέψουν.  

 

FTSE 25

 

 

Τραπεζικός Δείκτης

 

 

Σε όλα αρνητικά είμαστε πρώτοι

 

 

Όχι ότι τα παρακάτω στοιχεία δεν είναι γνωστά, ωστόσο βρίσκουμε τον παρακάτω πίνακα κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον. Σε αυτόν απεικονίζεται άλλη μια, από τις πολλές, αρνητικές πρωτιές της χώρας μας. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση, ως μια χώρα της οποίας το 20% του εισοδήματος ανήκει σε αυτό το οποίο λέγεται σκιώδης οικονομία. Πολύ υψηλά το ποσοστό της Ιταλίας και της Ισπανίας, με ποσοστά 19,8% και 17,2%. Ενδιαφέρον και το ποσοστό της σκιώδης οικονομίας στη Γερμανία, που αγγίζει το 10,4%.

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....