| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 
 

"Kουλου-βάχατα"

Σχόλια για τα πάντα (εδώ γράφουν όλοι) ……. Η φράση “Κουλου – βάχατα” προέρχεται από την αντίστοιχη αραβική «κούλου ουάχαντ» που σημαίνει «όλα μαζί ένα».

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 01/04/21

 

 

Μας φαίνεται απίστευτο ….

 

Αφού ευχηθούμε τα πράγματα να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα και η αγορά που σταδιακά ανοίγει, να μην κλείσει ξανά. Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς … Το ότι με τα κρούσματα και τους άλλους αριθμούς σε επίπεδο ρεκόρ πήραμε μια τέτοια απόφαση …. Μας φαίνεται σχεδόν απίστευτο. Μια κίνηση, τουλάχιστον τρομερά υψηλού ρίσκου. Και αυτό που μας ενοχλεί περισσότερο είναι πως αυτό γίνεται λίγο πριν το τέλος της πανδημίας, όπως τουλάχιστον πιστεύουμε εμείς. Πραγματικά λοιπόν ευχόμαστε να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα. Ωστόσο δίνουμε πιθανότητες άνω του 70-80% οι τελευταίες αποφάσεις να είναι εσφαλμένες και στην καλύτερη, απλά να μας φέρουνε λίγο πίσω.

 
 

 

Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο..

 

Αφού ευχηθούμε καλό μήνα, θέλουμε να πούμε και κάτι άλλο. Ας σας λέγαμε πως φτάσαμε σε επίπεδα κρουσμάτων ρεκόρ (4.500) και παίρνουμε την απόφαση να ανοίξουμε την αγορά και να άρουμε σταδιακά το lockdown. Δε θα μας λέγατε πως είναι πρωταπριλιάτικο αστείο; Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι μοιάζουνε οι τελευταίες αποφάσεις.

 
 

 

Πρόβλεψη

 

Γενικά ξέρετε πως απαισιόδοξοι από τη φύση μας δεν είμαστε (το ανάποδο). Ωστόσο θα κάνουμε μια πρόβλεψη. Προσωπικά λοιπόν περιμένουμε πως σε περίπου 3 εβδομάδες τα κρούσματα θα σπάσουνε όλα τα κοντέρ (πάνω από 5.000). Τα νοσοκομεία θα NOSOKOφρακάρουν …. Και η αγορά θα κλείσει (εννοείται και το Πάσχα), με τη χώρα να μπαίνει σε ένα νέο lockdown. Και αν δυστυχώς συμβεί κάτι τέτοιο. Πολύ φοβούμαστε πως κινδυνεύει να πάει πίσω το εδώ και μήνες βασικό μας σενάριο, για οριστικό άνοιγμα όλης της αγοράς στα μέσα Μαΐου (χωρίς να ξανακλείσει τίποτα).

 
 

 

Και να μην ξεχνάμε και αυτό

 

Και να μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. Ότι όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουμε όλο και περισσότερο την τουριστική περίοδο. Και το τελευταία πράγμα που θέλουμε είναι κάπου προς τα τέλη Απριλίου – αρχές Μαΐου να ακούγεται πως στην Ελλάδα γίνεται ο κακός χαμός με τα κρούσματα.  Είναι πραγματικά το τελευταίο πράγμα.

 
 

 

Τελειώνουμε πάντως

 

Να διευκρινίσουμε πάντως κάτι κλείνοντας. Ότι ακόμη και όλα τα παραπάνω μαύρα που σας περιγράφουμε να μη συμβούνε. Και λίγο πίσω να πάμε (όχι φυσικά κάτι σίγουρο). Η πανδημία τελειώνει. Και χάρη στα εμβόλια, πιστεύουμε πως είναι πρακτικά απίθανο να μην συμβεί αυτό κατά τους επόμενους 2-3 μήνες …  

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

   

 © 20199 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....