| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 
 

"Kουλου-βάχατα"

Σχόλια για τα πάντα (εδώ γράφουν όλοι) ……. Η φράση “Κουλου – βάχατα” προέρχεται από την αντίστοιχη αραβική «κούλου ουάχαντ» που σημαίνει «όλα μαζί ένα».

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 19/02/20

 

 

Η κανονικότητα

 

Θα ξεκινήσουμε με ένα σχόλιο για τη χθεσινή ημέρα και για τη γενική απεργία όλων των ΜΜΜ, κάτι το οποίο συμβαίνει για δεύτερη φορά επί κυβέρνησης ΝΔ (τους λίγους αυτούς μήνες) και ποτέ δεν είχε συμβεί επί Σύριζα (σε τέτοια κλίμακα), στα σχεδόν 5 χρόνια που ήτανε κυβέρνηση.

 

Η κανονικότητα λοιπόν επέστρεψε ….. Αυτό νομίζουμε είναι το σχόλιο που κάνει πάρα πολύς κόσμος. Ο Σύριζα, ο Τσίπρας και οι μηχανισμοί του το παίζουνε και πάλι επαναστάτες ….. Και απλά ταλαιπωρούνται πάρα πολλοί έλληνες πολίτες, με ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής οικονομίας για μια ημέρα να νεκρώνει!!!

 

Και φοβόμαστε πως η ταλαιπωρία θα επαναληφθεί αρκετές φορές κατά τα επόμενα χρόνια !!!!

 

ΥΓ: Και το εντυπωσιακό ήτανε άλλο. Ότι εμείς αδυνατούμε να καταλάβουμε ποιό ήτανε το πραγματικό αίτημα της χθεσινής απεργίας, πέραν των γνωστών γενικόλογων αιτημάτων για υψηλότερες συντάξεις κτλ …… Αλλά τη σημασία έχει! Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.

 

 

 

Ο Τσίπρας δε φταίει; …. Ο ελληνικός λαός;

 

Πάμε τώρα στον κ. Πολάκη ο οποίος φέρεται κατά τη διάρκεια πτήσης να επιτέθηκε φραστικά στον εκδότη των Παραπολιτικών.

 

Όπως έγραψε ο εκδότης: 

 

«Εσύ είσαι ο Κουρτάκης;». Ναι του απάντησα και από εκείνη τη στιγμή άρχισε να χυδαιολογεί, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «πολιτικού τραμπούκου». Λες και βρισκόταν πίσω από το πληκτρολόγιο, γράφοντας στο Facebook, έλεγε κάτι ασυναρτησίες του τύπου: «ξόδεψες 1,5 εκ. ευρώ για να μην βγω βουλευτής». Φυσικά γι' αυτόν τον τύπο, είναι αυτονόητο ότι δεν θα ξόδευα ούτε ένα ευρώ, κάτι που του το είπα κατάμουτρα…..

 

Προσωπικά δεν γνωρίζουμε τον κ. Κουρτάκη. Και δεν έχουμε κανένα συμφέρον να πάρουμε τη θέση του. Νομίζουμε πως είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ένας μέχρι πριν από μερικούς μήνες υπουργός αυτής της χώρας να συνεχίζει να έχει αυτή την εικόνα.

 

Αλλά προσωπικά δεν πιστεύουμε πως φταίει ο κ. Πολάκης. Πιστεύουμε πως φταίει ο κ. Τσίπρας που συνεχίζει να του προσφέρει ασυλία, στηρίζοντας τον σε όλα αυτά τα παρατράγουδα κατά τα τελευταία χρόνια.

 

Αλλά φταίει σίγουρα και κάποιος άλλος. Ο λαός του Σύριζα που στο Ηράκλειο Κρήτης τον έβγαλε πρώτο σε ψήφους.

 

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάντα οι λαοί φταίνε για αυτούς που ψηφίζουνε!!

 
 

 

Άλλα τώρα θα μας πείτε …..

 

Αλλά τώρα θα μας πείτε, αυτό μας εξέπληξε με τον κ. Πολάκη; Ήτανε υπουργός υγείας χώρας κράτους μέλους της ευρωζώνης. Και βγήκε σε συνέντευξη τύπου με τσιγάρο!!! Και μάλιστα έβρισε και τον ευρωπαίο επίτροπο … Σας είπαμε όμως παραπάνω ποίοι φταίνε για το «φαινόμενο» Πολάκη.

 

 
 

 

Όποιος κατάλαβε – κατάλαβε !!!!

 

Ξέρετε όμως ποιό είναι το χειρότερο; Ότι η εικόνα που είχε ο Σύριζα ως κυβέρνηση. Και δυστυχώς η κακή εικόνα που έχει ως αντιπολίτευση!! Κάνουνε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και πολλά από τα στελέχη αυτή της κυβέρνησης, να δείχνουνε dream Team. Και αυτό είναι το χειρότερο για τη χώρα. ….. Και όποιος κατάλαβε – κατάλαβε !!!!!

 

 

 

Προσφυγικό

 

Και επειδή ρίξαμε τα καρφιά μας για την κυβέρνηση. Θα ρίξουμε άλλο ένα. Ότι παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο ομολογουμένως δύσκολο ζήτημα του προσφυγικού. Νιώθουμε πως πραγματικά η κυβέρνηση τα έχει κάνει μαντάρα. Αλλά όταν λέμε μαντάρα, εννοούμε μαντάρα, έχοντας από την αρχή διαχειριστεί το όλο ζήτημα χωρίς ουσιαστικό σχεδιασμό.

 

 

Ο Τομ Χανκς και τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

 

Τέλος, τα παρακάτω έγραψε ο «Βηματοδότης» …. Τη δόξα του συναδέλφου τους Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος κατεβαίνει στη Σπάρτη τον επόμενο μήνα για να στηρίξει το project των 25 αιώνων από την ηρωική μάχη του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, φαίνεται  πως ζήλωσαν πολλοί ηθοποιοί. Ανάμεσά τους και ο «ημέτερος» Τομ Χανκς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη δημοσιοποιήσει τις σχετικές του προθέσεις στην κυβέρνηση για κάποιου είδους συμμετοχή στους εορτασμούς για την ανάδειξη των 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης, όσο και στους εορτασμούς για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας (480 π.Χ.). Η σκέψη να διανύσει και εκείνος κάποια μικρή απόσταση όπως ο Μπάτλερ που θα τρέξει ως ολυμπιακός λαμπαδηδρόμος για 5 χιλιόμετρα, δεν φαίνεται να τον ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Και άλλωστε που να πάει; Από τα Παλούκια έως τα Σελήνια ή από το Μέγα Σπήλαιο στα Καλάβρυτα; Πάντως ο κ. Χανκς ό,τι και όποτε του ζητηθεί για την Ελλάδα είναι έτοιμος να το φέρει (αφιλοκερδώς) εις πέρας.

 
 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

   

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....