Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

24/03/19

Πέθανε ο «βασιλιάς των καλλυντικών» Γιάννης Πατίστας (vid)

 

Γιάννης Πατίστας πέθανε σε ηλικία 97 ετών το βράδυ της Πέμπτης στην Πάρο, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια με τη γυναίκα του Λίτσα Πατίστα. Ξεκίνησε την αυτοκρατορία του από ένα κατάστημα στην Αθήνα και το όνομα Πατίστας έμελλε μέχρι τη δεκαετία του ’80 να μεσουρανήσει στο χώρο.

 

 

Γεννήθηκε στην Αίγινα και σε ηλικία 7 ετών μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα στην Πλάκα. Ο θείος του είχε σπουδάσει αρωματοποιία στο Παρίσι και μαζί με τον πατέρα του Γιάννη άνοιξαν το 1915 το πρώτο αρωματοπωλείο. Σπούδασε οικονομικά, ωστόσο αποφάσισε να εργαστεί στην επιχείρηση του πατέρα του στο κατάστημα της Ευρυπίδου 4 το οποίο τελικά κληρονόμησε και απογείωσε.

 

Το βίντεο με μία από τις ιστορικές διαφημίσεις την δεκαετία του '80

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....