Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

07:52 - 20/03/19

Πρώτο θέμα στον τουρκικό Τύπο η βάση ραντάρ του Ισραήλ στην Κρήτη

 

Στο περιθώριο της τριμερούς Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ με τη συμμετοχή του Μάικ Πομπέο, από πλευράς ΗΠΑ, η βάση ραντάρ που στήνει το Ισραήλ στην Κρήτη, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Τούρκων, που έχουν ως πρώτο θέμα στις σημερινές εφημερίδες το «παιχνίδι» που γίνεται στην ανατολική Μεσόγειο και η Τουρκία έχει μείνει απ' έξω.

 

 

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Open TV, Μαρία Ζαχαράκη, αποτελεί πρώτο θέμα στην Χουριέτ, αλλά φιγουράρει στην πρώτη σελίδα και πολλών άλλων εφημερίδων.

 

Χαρακτηριστικά, η Χουριέτ αναφέρει: «Στην Κρήτη το μάτι του Ισραήλ», ενώ από την πλευρά της, η Γενί Σαφάκ γράφει στην πρώτη σελίδα της ότι «Το Ισραήλ κατασκευάζει βάση στην Κρήτη. Έτσι, θα παρακολουθεί τη λεκάνη της Μεσογείου, αναφέρει το δημοσίευμα».

 

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....