Αρχική | Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | Marx - Soros | Contact

 

10/03/18

Γερμανικός Τύπος: Τουριστική "έκρηξη" στην Ελλάδα το καλοκαίρι

 

Η Frankfurter Rundschau, με αφορμή την εν εξελίξει Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου δημοσιεύει δηλώσεις εκπροσώπων τουριστικών ομίλων και συνδέσμων, που προβλέπουν άλλο ένα «εκρηκτικό τουριστικό » καλοκαίρι, ειδικά για την Ελλάδα, αλλά και την Ισπανία.

 

 

Σύμφωνα με τον Γερμανικό Τουριστικό Σύνδεσμο DRV μάλιστα, στην παρούσα φάση τα ελληνικά νησιά είναι ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός των Γερμανών, με τις κρατήσεις να ξεπερνούν ακόμη και εκείνες για τις ισπανικές Βαλεαρίδες Νήσους (Μαγιόρκα, Ίμπιζα κα.).

 

«Για τους γερμανούς τουρίστες η Ισπανία και η Ελλάδα είναι οι απολύτως top προορισμοί. Και οι δύο χώρες αναμένουν μια εξαιρετική τουριστική σεζόν. Και η Τουρκία όμως ανακάμπτει σύμφωνα με την Frankfurter Rundschau. «Δεν αποκλείεται αυτή τη χρονιά να επισκεφτούν την Τουρκία και πάλι περισσότεροι τουρίστες, καθώς οι πολιτικές εντάσεις εχουν μειωθεί», γράφει η γερμανική εφημερίδα.

 

Greek Finance Forum

 

Σχόλια Χρηστών

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

 

 

 

Plus500

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo -Kερδίστε bonus εγγραφής ). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....