| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" |+/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Fundamentalist

Καθημερινά σχόλια με βάση τη θεμελιώδη ανάλυση

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

ΟΛΘ: Με βάση τις δυνατότητες της εταιρείας …. Αρκετά φθηνή …..

00:01 - 31/10/19

 

Με τον ΟΛΘ θα ασχοληθούμε σήμερα. Μια μετοχή την οποία δεν κρύβουμε πως συμπαθούμε, αν και ομολογουμένως κάποιες φορές είναι αρκετά βαρετή χρηματιστηριακά (λόγω του χαμηλού τζίρου - συναλλαγών). 

 

Αν και με βάση λοιπόν τα αποτελέσματα 6μηνου και τις προσδοκίες για τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς (2019), η μετοχή εμφανίζεται ακριβή στην τρέχουσα κεφαλαιοποίηση των 272εκ ευρώ (με ένα P/E Ratio περίπου 20χ).

 

Πιστεύουμε πως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η εταιρεία βρίσκεται σε μια καθαρά μεταβατική περίοδο, με πραγματικά πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης των αποτελεσμάτων κατά τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, με ταμείο 96εκ ευρώ (35% της κεφαλαιοποίησης). Και για μια εταιρεία με μηδενικό δανεισμό. Παρά το όποιο επενδυτικό πλάνο, πιστεύουμε πως υπάρχουνε, ανάμεσα σε άλλα και προσδοκίες για μια γενναία επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους κατά τις επόμενες χρήσεις. Επιστροφή κεφαλαίου που μπορεί να φτάσει συνολικά και το 10% με 13% (περίπου 36εκ ευρώ).

 

Σε κάθε περίπτωση και με βάση τις προοπτικές της εταιρείας. Πιστεύουμε πως το fair value για την εταιρεία είναι μια κεφαλαιοποίηση περίπου 370εκ ευρώ, δηλαδή περίπου 36 ευρώ ανά μετοχή, με περιθώρια ανόδου περίπου 35% σε σχέση με τις τρέχουσες τιμές.  

 

ΥΓ: θεωρούμε πως πολύ πιθανό είναι σε κάποια στιγμή να έχουμε και split της μετοχής – μια σωστή κίνηση κατά την άποψη μας – ο τρέχον αριθμός των μετοχών είναι 10.070.00 μετοχές.

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....