| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 

Ο Κυνηγός

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Μετά την ξαφνική μεγάλη πτώση, οι δύο στόχοι για το Χ.Α.

00:01 - 24/09/19

 

 

Με εισαγόμενες πιέσεις (όπως συνηθίζουμε να γράφουμε σε αυτές τις περιπτώσεις), ξαφνική και κακή χαρακτηρίζεται η χθεσινή συνεδρίαση στο Χ.Α. (-1,55%), αν και υπήρχαν δύο θετικά νέα. Το πρώτο ήτανε πως ο τζίρος για ακόμη μια πτωτική συνεδρίαση ήτανε χαμηλός (50κ ευρώ). Δεύτερον και σε αυτό θα εστιάσουμε σήμερα. Πως οι δύο βασικοί δείκτες, στους οποίους είναι στραμμένα τα βλέμματα αυτή τη φάση. Έμεινα υψηλότερα καθοριστικών στηρίξεων. Και εννοείται πως αυτή η παραμονή θα είναι ο στόχος από εδώ και πέρα.

Συγκεκριμένα, ο ΓΔ, έστω και οριακά, έμεινε υψηλότερα των 860 μονάδων, η βάση για να έχουμε κίνηση προς τις ισχυρές αντιστάσεις στις 890 – 900 μονάδες. Απώλεια των 860 μονάδων, θα στείλει το ΓΔ στα επίπεδα των 840 – 850 μονάδων, με το θετικό σενάριο της προσέγγισης εκ νέου των 900 μονάδων, να σκοτεινιάζει και πάλι.

Πέραν του ΓΔ, κλειδί για την πορεία της αγοράς είναι η παραμονή του τραπεζικού δείκτη υψηλότερα των 780 – 790 μονάδων, με το χθεσινό χαμηλό ημέρας να είναι οι 792 μονάδες (περίπου -4%). Και το δείκτη να κλείνει τελικά στα επίπεδα των 805 μονάδων, -2,12% (η εικόνα βελτιώθηκε τα τελευταία λεπτά και τις δημοπρασίες). Όπως έχουμε αναφέρει στο www.greekfinanceforum.com, επιτυχής σταθεροποίηση του δείκτη υψηλότερα των 790 μονάδων, θα μπορούσε να είναι η απαρχή ενός νέου ανοδικού κύκλου. Μιας ανόδου που μπορεί να φέρει το δείκτη ακόμη και 20% υψηλότερα, με ότι αυτό σημαίνει για τη συνολική πορεία του Χ.Α. Δηλαδή όχι μόνο την προσέγγιση των αντιστάσεων στις 900 μονάδες. Αλλά πιθανόν την επόμενη φορά και της διάσπασης τους.  

 

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....