| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Ο Κυνηγός

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

Έχει συμβεί και άλλες φορές

00:01 - 29/01/20

 

Μια πολύ βαρετή συνεδρίαση είχε σε γενικές γραμμές χθες το Χ.Α., με την αγορά να φαίνεται για δεύτερη ημέρα απρόθυμη να συγχρονιστεί με την πολύ θετική ειδησεογραφία από την ελληνική οικονομία, κλείνοντας με οριακές απώλειες 0,30%, στις 933,43 μονάδες, απογοητεύοντας αφού και δικαιολογημένα οι πάντες περίμεναν άνοδο, με φόντο την αναβάθμιση και την έξοδο στις αγορές. Αλλά και τη συνέχιση των θετικών σχολίων από τους ξένους επενδυτές.

Εμείς όμως θα κάνουμε μια πιστεύουμε ενδιαφέρουσα επισήμανση. Πως και άλλες φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν. Και σε ημέρες που είχαμε επιτυχημένες εκδόσεις ομολόγων. Είχε παρατηρηθεί το ίδιο πράγμα. Την ημέρα δηλαδή της εξόδου στις αγορές, το ελληνικό χρηματιστήριο να παρουσιάζει μια πολύ μέτρια εικόνα. Και αυτό συνέβη και χθες, με το ΓΔ να κλείνει σχεδόν αμετάβλητο, 3 συνεδριάσεις πριν το τέλος του Ιανουαρίου.  

Βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο που θα πρέπει να αναφέρουμε. Πως μπορεί την ημέρα της έκδοσης η αγορά να μην έκανε τίποτα και να απογοήτευσε. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες - συνεδριάσεις και ετεροχρονισμένα, τα πήγε καλά. Για την ακρίβεια εξαιρετικά.

Και ευχόμαστε πως αυτό θα συμβεί και αυτήν την φορά και η αγορά τις επόμενες συνεδριάσεις να δώσει μια ισχυρή αντίδραση.

Θυμίζουμε πως διαγραμματικά, η συνολική εικόνα του ΓΔ (Χ.Α.) είναι πάντα θετική. Όσον αφορά τον τραπεζικό δείκτη και σε σχέση με τα όσα είχαμε γράψει χθες. Είναι κλειδί η παραμονή υψηλότερα των 850 – 860 μονάδων, με το δείκτη να κινείται μετά τη διήμερη πτώση σε αυτά τα επίπεδα, τα οποία δεν πρέπει να χαθούνε για να μη χαλάσει, έστω η βραχυπρόθεσμη τάση της αγοράς.

 

Τραπεζικός Δείκτης

 

 
 

 

Παλαιότερα Σχόλια

   

 
   

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....