| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 01/11/19

 

 
 

Με το 10μηνο να έχει τελειώσει, θα ξεκινήσουμε βάζοντας ένα μεγάλο συν στην πορεία του Χ.Α. από τις αρχές του χρόνου. Ένα μεγάλο συν για ένα χρηματιστήριο το οποίο είναι … και με διαφορά … πρώτο στον κόσμο σε άνοδο ….Και νομίζουμε πως αυτό τα λέει όλα ….

 

Τώρα όσον αφορά τη χθεσινή, τελευταία συνεδρίαση του Οκτωβρίου, ένα μεγάλο συν στην αύξηση του τζίρου που καταγράφηκε. Βέβαια δεν κρύβουμε πως περιμένουμε να δούμε πως θα συμπεριφερθεί η αγορά σήμερα, αφού δεν αποκλείουμε οι χαμηλοί τζίροι να επιστρέψουνε και πάλι.

 

Να βάλουμε και ένα συν στη μετοχή του ΟΤΕ. Τόσο για την εξαιρετική πορεία για το μήνα Οκτώβριο. Όσο και από τις αρχές του χρόνου. Όπως και συν στην πρόσφατη αναβάθμιση της μετοχής από τον οίκο S&P.

 

Ένα συν χθες και στην Πλαστικά Κρήτης, η οποία έκλεισε με σημαντικά κέρδη 6,61% και με αυξημένο, για τα δεδομένα της μετοχής τζίρο (5.159 μετοχές). Και πάντα συνεχίζονται τα σενάρια για το ενδεχόμενο δημόσιας πρότασης και εξόδου της εταιρείας από το Χ.Α.

 

Να βάλουμε και ένα συν στην Ελλάδος, που έκλεισε στα 14,10 ευρώ, +0,86%. Για ακόμη μια φορά η μετοχή προσπαθεί να διασπάσει τις αντιστάσεις στα τρέχοντα επίπεδα των 14,00 – 14,10 ευρώ.

 

 
 

Για να πάμε να ξεκινήσουμε τα μείον με τις πρώτες 5 μετοχές σε πτώση…

PASAL (-4,59%, με 1.390 μετοχές όγκο συναλλαγών)

ΜΕΒΑ (-2,47, με 1.300 μετοχές όγκο συναλλαγών)

ΕΒΡΟΦ (-2,28%, με 1.419 μετοχές όγκο συναλλαγών)

ΙΝΤΕΚ (-1,98%, με 680 μετοχές όγκο συναλλαγών)

ΝΑΥΠ (-1,60%, με 700 μετοχές όγκο συναλλαγών)

 

Ένα μείον και στην Cenergy. Όχι φυσικά για τη μικρή πτώση της τάξης του 0,60% (1,33 ευρώ). Αλλά γιατί όπως είχαμε ξαναγράψει. Η μετοχή έχει αδύναμη εικόνα από τις αρχές του χρόνου.

 

Κλείνοντας τα λίγα μείον σήμερα, θα βάλουμε ένα στις διεθνείς αγορές και κυρίως τις ευρωπαϊκές. Όχι γιατί είχανε κακή εικόνα τελευταία. Αλλά γιατί φαίνεται δύσκολο να μπορούνε να πάνε πολύ υψηλότερα. Και ότι δε μπορεί να πάει πολύ υψηλότερα, πηγαίνει κάτω.  

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....