| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

 

00:01 -03/10/19

 

 
 

Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρει κανείς το παραμικρό συν για τη χθεσινή συνεδρίαση. Την 3η χειρότερη του 2019, όπως αναφέρουμε και δίπλα στα αρνητικά της χθεσινής ημέρας.

 

Φυσικά και πάντα προσπαθώντας να βρούμε συν για μια τόσο κακή συνεδρίαση. Αυτό θα πρέπει να μπει στη μοναδική μετοχή του FTSE 25 που κατάφεραν να μην κλείσουνε πτωτικά. Τη Σαράντης (8 ευρώ, +0,13%)

 

Νέα άνοδος χθες για την ΕΥΠΙΚ, με κλείσιμο στα 5,62 ευρώ, +2,18%. Και θα επαναλάβουμε πως η εισηγμένη είναι μια από τις πιο σοβαρές μικρές. Και σίγουρα μια από τις πιο σοβαρές ασφαλιστικές της ελληνικής αγοράς.  

 

Να κάνουμε και ένα σχόλιο για τις διεθνείς αγορές. Ότι μπορεί το κλίμα σε αυτές να είναι εξαιρετικά αρνητικό, έχοντας χθες μια αρκετά κακή συνεδρίαση. Ωστόσο υπάρχει κάτι θετικό. Ότι οι βασικοί δείκτες παραμένουνε υψηλότερα καθοριστικών στηρίξεων.

 

 
 

Ένα μεγάλο μείον συνολικά για το χρηματιστήριο χθες και μια πραγματικά πολύ κακή συνεδρίαση. Είναι χαρακτηριστικό πως η χθεσινή συνεδρίαση ήτανε η 3η χειρότερη του 2019, μετά το -3,8% στις 05/08 και -4,28% στις 09/07, δηλαδή την επομένη των εκλογών.

 

 

Ένα μεγάλο μείον χθες και για το τζίρο, αφού αρνητικά κρίνεται το γεγονός. Πως σε μια τόσο κακή συνεδρίαση είχαμε αύξηση του τζίρου, στα 87εκ ευρώ.

 

Φυσικά το μεγάλο μείον θα πάρει ο τραπεζικός δείκτης για το χθεσινό -5,87%, με το δείκτη να κλείνει στις 775 μονάδες, χαμηλότερα των 780 - 790 μονάδων, υψηλότερα των οποίων θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα.

 

Τώρα για το -10% της MIG, εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα καινούργιο. Τα όσα γράφουμε για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας είναι γνωστά εδώ και χρόνια!!! Οικονομική κατάσταση η οποία γίνεται όλο και πιο τραγική.

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....