| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

 

00:01 -04/10/19

 

 
 

Φυσικά και σε τέτοιες συνεδριάσεις, όπως είχαμε γράψει χθες. Τα συν δεν είναι εύκολα. Και θα ξεκινήσουμε δίνοντας από ένα συν στις 3 μετοχές του FTSE 25 που ανέβηκαν. Με άνοδο λοιπόν η ΕΧΑΕ (4,44 ευρώ, +2,07%), η Aegean Airlines (8,01 ευρώ, +0,13%) και ο Μυτιληναίος (9,23 ευρώ,+0,33%).

 

Αν και τα αποτελέσματα 6μηνου που είχανε δημοσιευτεί προσφάτως δεν μας άρεσαν καθόλου. Ωστόσο θα βάλουμε ένα συν στην ΕΥΑΠΣ. Και αυτό, γιατί με αυξημένο για τα δεδομένα της τζίρο (χθες έκανε 19.614 μετοχές), καταφέρνει να στο τέλος να μαζέψει τις απώλειες της ημέρας (έκλεισε χθες στα 5,06 ευρώ, το οποίο ήτανε υψηλό ημέρας, +0,40%. Το χαμηλό ημέρας ήτανε τα 4,92 ευρώ – κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και την Τετάρτη).

 

Φυσικά ένα συν και στη μετοχή της AS Company, η οποία μετά την πτώση των προηγούμενων ημερών, χθες έδειξε αντανακλαστικά (στο +6,21%, στα 3,ο8 ευρώ).

 

Αν και δεν είναι ποιά από τις αγαπημένες μας μετοχές. Και πολύ λυπόμαστε για αυτό! Θα βάλουμε ένα συν στην ΕΧΑΕ (4,44 ευρώ, +2,07%) για τη χθεσινή της αντίδραση.

 

 
 

Φυσικά και θα ξεκινήσουμε βάζοντας ένα μεγάλο μείον, συνολικά στο Χ.Α. για τη χθεσινή πολύ κακή συνεδρίαση. Και κυρίως στο γεγονός ότι οι βασικοί δείκτες απομακρύνθηκαν και άλλο από σημαντικά τεχνικά επίπεδα.

 

Φυσικά ένα μεγάλο μείον στον Οκτώβριο συνολικά. Και πώς να μην βάλουμε ένα μείον, όταν σε μόλις 3 συνεδριάσεις, ο ΓΔ καταγράφει απώλειες 5,25 και ο τραπεζικός δείκτης απώλειες 9,84%.

 

Μείον και στο γεγονός πως ο τζίρος ήτανε και πάλι σχετικά αυξημένος, αν και μέχρι ένα σημείο έδειχνε πως θα συνέβαινε το αντίθετο. Η αγορά λοιπόν έκλεισε με πτώση 1,53%, με το τζίρο στα 81εκ ευρώ.

 

Ένα μείον και στον Ελλάκτωρα για τη νέα πτώση, με τη μετοχή σε μερικές συνεδριάσεις να χάνει από τα υψηλά της 20%.

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....