| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 04/11/19

 

 
 

Βαρετή σε γενικές γραμμές η συνεδρίαση της Παρασκευής (880,36 μονάδες, -0,25%). Όπως και πολλές κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο όπως και άλλες φορές έχουμε γράψει. Και σε αυτό θα βάλουμε ένα συν. Ότι οι επενδυτές δεν έχουμε καμία πρόθεση στην συγκεκριμένη περίοδο να στείλουνε τις τιμές χαμηλότερα.

 

Και ένα συν στο γεγονός πως όλοι οι βασικοί δείκτες παραμένουνε υψηλότερα καθοριστικών τεχνικών επιπέδων.

 

Φυσικά και ένα μεγάλο συν στη μετοχή του ΟΠΑΠ, για την νέα άνοδο της Παρασκευής (9,93 ευρώ, +1,85%). Και μάλιστα με αυξημένο όγκο συναλλαγών 532.000 μετοχές. Για να δούμε αν αυτή τη φορά η μετοχή θα διασπάσει τις ισχυρές αντιστάσεις στα τρέχοντα επίπεδα …. Και καταφέρει να κάνει την υπέρβαση.

 

Ένα συν και στη ΔΕΗ, για την οποία αν και είμαστε πάντα σκεπτικοί για το μέλλον της εταιρείας (λόγω των προβλημάτων που έχουνε συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια). Οι τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης θα μπορούσανε να δικαιολογήσουνε (σε μια risky επένδυση πάντα), υψηλότερες τιμές. Θυμίζουμε πως από 01/01/19, η μετοχή βρίσκεται στο +0,13%.

 

 
 

Από ότι φαίνεται το καθιερώνουμε, ξεκινώντας με τις πρώτες σε πτώση μετοχές την Παρασκευή. Έχουμε λοιπόν και λέμε:

 

ΠΡΔ (-19,19%, με 14.100 μετοχές)

ΑΕΓΕΚ (-17%, με 10.300 μετοχές)

ΠΑΣΑΛ (-13,46%, με 14.500 μετοχές)

ΛΑΒΙ (-6,25%, με 5.589 μετοχές)

ΚΟΡΔ (-5,16%, με 118.000 μετοχές)

 

Ας βάλουμε ένα μικρό μείον τώρα στην είδηση της αύξηση της short θέσης του Marshall στην Εθνική Τράπεζα στο 0,61%. Δεν έγινε και τίποτα. Αλλά ας το βάλουμε ως είδηση.

 

Θα βάλουμε όμως και ένα μεγάλο μείον σε όλα αυτά τα fund που παίζουνε short τις ελληνικές τράπεζες. Ξέρετε τι ξέρουμε εμείς; Ότι από τότε που ξεκίνησαν να παίζουνε short τις ελληνικές τράπεζες. Οι μετοχές έχουνε πάρει τα πάνω τους ….. Αυτό για να μην θεοποιούμε κανέναν επενδυτή.

 

Αν και θα περιμένουμε τις επόμενε συνεδριάσεις. Ένα μείον για τη μετοχή της ΕΕΕ, η οποία μετά την προσπάθεια αντίδρασης της προηγούμενη εβδομάδα, έκλεισε την Παρασκευή στα 27,46 ευρώ, -0,83%. Και η διαγραμματική εικόνα παραμένει αρκετά αδύναμη, με κίνδυνο να φύγει αισθητά χαμηλότερα η μετοχή.

 

Κλείνοντας ένα μείον και για την ΑΡΑΙΓ, με κλείσιμο την Παρασκευή στα 8,06 ευρώ, -1,71%. Η μετοχή από 01/01/19 συνεχίζει να μην τη πηγαίνει και τόσο καλά (στο μόνο +9,21%).

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....