| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

 

00:01 -08/10/19

 

 
 

Ας ξεκινήσουμε βάζοντας ένα συν μόνο στο γεγονός ότι το Χ.Α. κατέγραψε χθες άνοδο και έκλεισε τυπικά στο υψηλό ημέρας. Βέβαια μόνο στο ότι ανέβηκε μπορούμε να βάλουμε συν, αφού με τέτοιους τζίρους (30εκ ευρώ), τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά.

 

Η σημαντικότερη βέβαια είδηση της χθεσινής ημέρας ήτανε η είσοδος της Aegean Airlines στο μετοχικό κεφάλαιο της ΛΑΜΔΑ, σε ποσοστό 1,66%. Και ειδικά όσον αφορά την είδηση, νομίζουμε πως η Aegean, μαζί με την Autohellas μελλοντικά, έχουμε πάρα πολλά να κερδίσουνε, σε μια επιχειρηματικό deal με «point» θα λέγαμε.

 

Μια μετοχή που παίρνει ένα συν για τη χθεσινή ημέρα από τον FTSE 25, είναι φυσικά η Motor Oil, η οποία χθες έκλεισε με μεγάλα κέρδη 3,53%, στα 21,10 ευρώ. Μια μετοχή η οποία από τις αρχές του χρόνου δεν τα πηγαίνει τόσο καλά (μόλις +0,48%), σε σχέση με την άνοδο της αγοράς. Ωστόσο αν κανείς δει την συνολική της πορεία τα τελευταία χρόνια, θα διαπιστώσει πως τα πράγματα είναι εξαιρετικά. Άνοδος 250% από τα χαμηλά στις αρχές του 2015 και τα περίπου 6 ευρώ!!!

 

Ένας συν και στον ΟΠΑΠ για το χθεσινό +2,76% (στα 9,51 ευρώ). Και το συν το παίρνει, αφού για ακόμη μια φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα … Με το που βρέθηκε στις στηρίξεις στα 9,20 – 9,30 ευρώ δείχνει αντανακλαστικά.

 

Φυσικά ένα μεγάλο συν και στην αγαπημένη μας προσφάτως Autohellas, για το κλείσιμο στα 7,10 ευρώ, +3,50%. Μια μετοχή που κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει καταγράψει άνοδο σχεδόν 30%. Μια άνοδος που ξεκίνησε ακριβώς 3 ημέρες μετά τα διαδοχικά θετικά σχόλια που γράφθηκαν στο www.greekfinanceforum.com ….

 

 
 

Όπως σχολιάσαμε και δίπλα και όπως είναι λογικό, δε μπορούμε να μην ξεκινήσουμε με ένα μεγάλο μείον για το χθεσινό τζίρο των 30εκ ευρώ. Και όπως επισημαίνεται και σε επιμέρους σχόλια του GFF. Και όχι μόνο σήμερα. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, οι χαμηλοί τζίροι να διατηρηθούνε για καιρό, θυμίζοντας τις όχι και τόσο παλαιές ένδοξες στιγμές.

 

Ένα μεγάλο μείον και φυσικά στον Ελλλάκτωρα, για τη νέα σημαντική πτώση. Η μετοχή έκλεισε στα 1,694 ευρώ, -4,29%, με τις απώλειες από τα υψηλά των περίπου 2,30 ευρώ στις αρχές Αυγούστου και τα 2,30 ευρώ να αυξάνονται στο περίπου 26%. Η μετοχή από 01/01/19 βρίσκεται βέβαια ακόμη στο +37%. Ωστόσο η πτώση των τελευταίων εβδομάδων είναι μεγάλη.

 

Καλά για το νέο -4,74% της Ιντραλότ τι να πούμε. Προειδοποιούμε χρόνια και πολύ φοβόμαστε πως το κανόνι πλησιάζει, όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αυτό σε κάποιους.

 

Η πρώτη σε πτώση μετοχή χθες ήτανε η Ντοπλερ, με απώλειες 10% και όγκο συναλλαγών 4.000 μετοχές. Και η αλήθεια είναι πως είχαμε ξεχάσει πως υπάρχει και αυτή η μετοχή!!! Για να μην πούμε και ψέματα.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....