| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 10/03/20

 

 
 

Αναρωτιόμαστε τι συν μπορεί να βάλει κανείς στη χθεσινή συνεδρίαση. Και η αλήθεια είναι κανένα, για μια συνεδρίαση που μόνο 5 μικρές εισηγμένες και αυτές με ελάχιστους τζίρους έκλεισαν ανοδικά.

 

Άντε ας βάλουμε ένα συν στο Jumbo, που έδειξε χαρακτήρα και χθες, κλείνοντας με τις μικρότερες απώλειες μεταξύ των μετοχών του FTE 25, -3%, στα 14,21 ευρώ.

 

Κράτησε και η μετοχή της Fourlis, με κλείσιμο στα 3,94 ευρώ, -3,67%, μαζεύοντας τις εντυπωσιακές πρωινές απώλειες (χαμηλό ημέρας τα 3,02 ευρώ, σχεδόν -30%!!!!).

 

 
 

Μείον τώρα να θέλει κανείς να βάλει στη χθεσινή συνεδρίαση. Και νομίζουμε πως ότι αυτή ήτανε η 3η  μεγαλύτερη στη σύγχρονη ιστορία του Χ.Α. μας κάνει να βάλουμε ένα συνολικό μείον σε όλο τα Χ.Α.

 

Φυσικά ένα πολύ μεγάλο μείον στις τράπεζες, που μέσα σε μόλις ημέρες καταγράφει απώλειες 50%, με πτώση χθες 17%.   

 

Στις επιμέρους μετοχές τώρα και από τον FTE 25, πρώτη σε πτώση η μετοχή της Γεκτερνα, στα 4,30 ευρώ, -27%. Απώλειες 43,2% από 01/01/20.

 

Με απώλειες 24% και η ΔΕΗ, στα 2 ευρώ. Εδώ η πτώση μέσα σε μόλις μερικές ημέρες αγγίζει το 50%.

 

Με απώλειες 23% η Aegean Airlines, στα 4,32 ευρώ. Φυσικά καταλαβαίνουμε όλοι πως οι αεροπορικές εταιρείες είναι στο επίκεντρο των πιέσεων, αν και η τόσο μεγάλη πτώση του πετρελαίου ήτανε ένα θετικό νέο.

 

Φυσικά μείον και στην ΕΤΕ για το 20,34%, με κλείσιμο στα 1,42 ευρώ. Όπως αναφέραμε παραπάνω, συνολικά ένα μεγάλο μείον στις τράπεζες.

 

Να μη χάσει η μετοχή της Τιτάνας στη νέα πτώση, με κλείσιμο στα 9,79 ευρώ, -19,75%. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό το οποίο συμβαίνει με τη μετοχή της Τιτάνας, όχι μόνο τώρα με τον Covid-19, αλλά εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Ουσιαστικά από το 2018!!!

 

Με απώλειες 17% και ο Μυτιληναίος, ο οποίος πάντως έκλεισε σε απόσταση από το χαμηλό ημέρας 5,29 ευρώ (στο ξεκίνημα της χθεσινής συνεδρίασης). Οι απώλειες από την αρχή του χρόνου εδώ είναι 42%.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....