| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 11/11/19

 

 
 

Κακή και μίζερη η συνεδρίαση της Παρασκευής. Και δεν είναι εύκολο να βρει κανείς αρκετά συν να βάλει. Ωστόσο αν βάλουμε ένα συν αυτό είναι στο ότι μπορεί στην άνοδο των τελευταίων μηνών. Να έχουνε προεξοφληθεί οι περισσότερες θετικές ειδήσεις. Και η εικόνα της αγοράς κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα να είναι πολύ μίζερη. Ωστόσο συνεχίζει να φαίνεται πως μέχρι νεοτέρας. Οι επενδυτές δεν έχουνε διαθέσεις να στείλουνε τις τιμές πολύ χαμηλότερα. Και αυτό φαίνεται από τους ακόμη πιο χαμηλούς τζίρους, σε κακές συνεδριάσεις όπως της Παρασκευής.

 

Να βάλουμε και ένα συν στην Eurobank. Όχι φυσικά για το -1% της Παρασκευής. Αλλά γιατί αναμένεται (ευχόμαστε όλα να εξελιχθούνε θετικά) με μεγάλο ενδιαφέρον, σήμερα Δευτέρα 11/11. Η κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς από το σχήμα Fortress-doValue για το 80% της FPS και τις ομολογίες ενδιάμεσης διαβάθμισης του project Cairo.

 

Επιστρέφοντας στη συνεδρίαση της Παρασκευής. Ναι θα βάλουμε ένα συν στην Τιτάνας. Η μετοχή ανακουφισμένη και από το ότι δεν αφαιρέθηκε από το δείκτη MSCI, έκλεισε στα 18,50 ευρώ, +2,66% (ήτανε η 8η μετοχή σε άνοδο στη συνεδρίαση). Το ερώτημα που υπάρχει είναι αν μπορεί να έχουμε συνέχιση της θετικής εικόνας.

 

Ένα νέο συν στην Jumbo, η οποία έκλεισε στα 18,26 ευρώ, +0,72%. Θυμίζουμε πως σήμερα η μετοχή θα είναι κομμένη για το υπόλοιπο μέρισμα της χρήσης, ύψους 0,252 ευρώ μετά το φόρο 10%.

 

Αν και δεν ήμαστε fun της μετοχής. Ένα συν και στην ΕΛΧΑ, η οποία την Παρασκευή έκλεισε στα 1,85 ευρώ, +3,58%. Η μετοχή από τις αρχές του χρόνου τα πηγαίνει εξαιρετικά και βρίσκεται στο +50,41%.

 

Ένα συν και στο Κρι – Κρι, με κλείσιμο στα 5,26 ευρώ. η μετοχή μετά τις πρόσφατες περιπέτειες, σταδιακά ανακάμπτει. Πάντα καλή εισηγμένη, αν και όχι φθηνή στην τρέχουσα αποτίμηση.

 

 
 

Θα ξεκινήσουμε βάζοντας ένα μεγάλο μείον σε όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Μιζέρια, χαμηλοί τζίροι και εβδομαδιαίες απώλειες. 1,8% για ΓΔ και 5,6% στις τράπεζες.

 

Πάμε τώρα στη συνεδρίαση της Παρασκευής. Και ας δούμε τις πρώτες 5 μετοχές σε πτώση.

 

ΠΡΔ (-20%, 7.177 μετοχές)

ΜΙΓ (-8,44%, 6,6εκ μετοχές)

ΜΛΣ (-8,31%, 50.510 μετοχές)

ΦΟΡΘ (-7,6%, 5.100 μετοχές)

ΣΠΥΡ (-20%, 7.177 μετοχές)

 

Φυσικά να βάλουμε ένα μείον για την εικόνα των τραπεζών την Παρασκευή. Ο δείκτης έκλεισε με απώλειες 2,35%, με το δείκτη χαμηλότερα σημαντικών τεχνικών επιπέδων. Και αυτό προβληματίζει για τη συνέχεια.

 

Την αναφέραμε και παραπάνω, αφού ήτανε η δεύτερη σε πτώση μετοχή. Ωστόσο επειδή ξέρουμε πως πολύ κόσμος ασχολείται με την MIG. Θα το κάνουμε σε κάθε ευκαιρία. Να είναι όλοι πολύ προσεκτικοί, αφού η οικονομική κατάσταση της εταιρείας, είναι απλά μαύρη.

 

Ένα νέο μείον και στην MLS. Όχι για τη νέα πτώση, πλησιάζοντας και άλλο το ιστορικό της χαμηλό. Αλλά γιατί παρατηρούμε πως παλαιότερα …. Και σε πολύ πιο υψηλές τιμές. Ο βασικός μέτοχος εμφανίζονταν να αγοράζει πολύ περισσότερες μετοχές, από ότι τώρα, που η αξία της μετοχής έχει πέσει σχεδόν 60%.

 
Ένα μείον και στον Ελλάκτωρα, ο οποίος συνεχίζει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχει μια κακή συμπεριφορά. Η μετοχή την Παρασκευή έκλεισε στα 1,694 ευρώ, -2,53%. Η μετοχή από τα υψηλά των 2,30 ευρώ, καταγράφει απώλειες 27%.
 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....