| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 12/11/20

 

 
 

Πολύ καλό χαρακτήρα έδειξε το Χ.Α. και την Τετάρτη και πάλι θα βάλουμε ένα συνολικό συν για την αγορά. Εμπιστοσύνη στο μαγαζί δεν έχουμε ……. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έτσι έρχεται και μια περαιτέρω άνοδος … Όταν υπάρχει φόβος και ο κόσμος δεν είναι υπερβολικά αισιόδοξος για τη συνέχεια ….

 

Συν και στις τράπεζες για τη νέα άνοδο …. Καλά εδώ είναι που δεν έχουμε εμπιστοσύνη …. Ωστόσο διαγραμματικά η εικόνα του τραπεζικού δείκτη συνεχίζει να βελτιώνεται ….

 

Στις επιμέρους μετοχές. Και πάλι πρώτη σε άνοδο η ΑΡΑΙΓ, με εκρηκτικά κέρδη 9,16%,στα 4,05 ευρώ. Η μετοχή - εταιρεία ανάλογα με την ειδησεογραφία γύρω από τον Covid-19 είναι ικανή και για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο ….. θυμίζοντας πως τα μεγέθη της εταιρείας έχουνε επιβαρυνθεί πάρα πολύ από την κρίση της πανδημίας….

 

Με μεγάλα κέρδη, αποδεικνύοντας αυτό που γράφαμε πως η διαγραφή είναι σε μεγάλο βαθμό προεξοφλημένη. Η ΜΟΗ, στα 9,90 ευρώ, +7,61%. Με ενδιαφέρον θα περιμένουμε τη συνέχεια….

 

Καλή εικόνα για την ΕΤΕ, στα 1,22 ευρώ, +6,09%, με τη διαγραμματική εικόνα να συνεχίζει να βελτιώνεται …. Φυσικά τα βλέμματα στραμμένα και στις εξελίξεις στον κλάδο….

 

Με καλά κέρδη 5,53% και η Βιοχάλκο, στα 3,435 ευρώ, με την τάση να είναι πλήρως θετική, όσο σε λίγες μετοχές του Χ.Α.

 

Τέλος, με κέρδη και τα ΕΛΠΕ (4,90 ευρώ, +4,37%), πιστεύοντας πως η είσοδος της μετοχής στον MSCI αξίζει ακόμη μεγαλύτερη άνοδο. Πιστεύουμε πως η μετοχή θα μπορούσε να βρεθεί στα επίπεδα των 5,70 – 5,80 ευρώ κατά το επόμενο χρονικό διάστημα….

 

 
 

Και σήμερα δεν έχουμε να πούμε κάποιο αρνητικό για τη συνολική εικόνα της αγοράς. Μακάρι να μη συμβεί κάτι απρόοπτο όπως και άλλες φορές ….

 

Στις επιμέρους μετοχές, με σημαντικές απώλειες από το ξεκίνημα της ημέρας ο ΟΤΕ, στα 12,35 ευρώ, -4,26%. Κλειδί να μη χαθούνε οι στηρίξεις στα τρέχοντα επίπεδα των 12,20 – 12,30 ευρώ.

 

Μετά και την ανακοίνωση της διαγραφής από τον MSCI, με απώλειες 2% η ΕΧΑΕ (στα 2,84 ευρώ) αν και τα πάλεψε μέσα στην ημέρα. Η αλήθεια είναι πως μάλλον η μετοχή το προσεχές διάστημα θα ταλαιπωρηθεί.

 

Με απώλειες 1,75% η Μυτιληναίος, στα 9,80 ευρώ, με τη μετοχή να μην καταφέρνει να μπει στο «μεγάλο» MSCI. Να μην ξεχνάμε βέβαια πως η μετοχή δεν είχε πέσει καθόλου κατά την πρόσφατη πτώση της αγοράς, παραμένοντας κοντά στα υψηλά αρκετών μηνών που έγραψε μόλις προσφάτως …

 

Με απώλειες και αδύναμη εικόνα για ακόμη μια φορά η Πειραιώς, στα 0,749 ευρώ, -1,71%, με την τράπεζα να περιμένει για αποφάσεις για την εξάσκηση ή όχι των Cocos…

 

Τέλος, με απώλειες 1,53% η Σαράντης, αναφέροντας πάντως πως μόνο παράπονο δε μπορεί να έχει κανείς με τη μετοχή όλους αυτούς τους μήνες, αν και προσωπικά δεν είναι από τις συμπάθειες μας ….

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....