| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 13/11/19

 

 
 

Θα ξεκινήσουμε βάζοντας ένα συν στη χθεσινή συνεδρίαση. Και κυρίως στο γεγονός πως αυτή η αντίδραση ήλθε ακριβώς με το που οι βασικοί δείκτες βρέθηκε στα όρια ισχυρών στηρίξεων.

 

 

Φυσικά και ένα μεγάλο συν στις τράπεζες, για το χθεσινό +3,49%, με το δείκτη να κλείνει στις 848 μονάδες. Φυσικά και αν υπάρχει ένα ζητούμενο αυτό είναι να συνεχιστεί η αντίδραση.

 

Ένα μεγάλο συν, ειδικά στην Eurobank, με φόντο τις διεργασίες για τα κόκκινα δάνεια. Η μετοχή έκλεισε στα 0,909 ευρώ, +4,48%. Άνοδος 69,05% από 01/01/19.

 

Ένα συν θα βάλουμε και στον ΑΔΜΗΕ, για την άνοδο της τάξης του 2,88%, στα 2,14 ευρώ. Μια μετοχή που έχουμε γράψει πως τη συμπαθούμε. Και μπορεί να μην κάνει θαύματα, ωστόσο τα πηγαίνει γενικά καλά.

 

Και θα βάλουμε ένα συν στην MLS, αφού είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε μετά τη χθεσινή ισχυρή αντίδραση της τάξης του 14,91%. Αν κρατάμε κάτι πέραν της ανόδου, ήτανε η απίστευτη διακύμανση. Με χαμηλό ημέρας στο ξεκίνημα τα 0,75 ευρώ. Και υψηλό ημέρας τα 1,16 ευρώ, δηλαδή μια ημερήσια διακύμανση της τάξης του 54%!!!! Επαναλαμβάνουμε 54% διακύμανση μέσα σε μια συνεδρίαση.

 

 
 

Καλή σε γενικές γραμμές η χθεσινή συνεδρίαση. Ωστόσο αν βάλουμε ένα μείον σε κάτι. Αυτό ήτανε πως η εικόνα σε αρκετές από τις μη – τραπεζικές μετοχές ήτανε και πάλι μέτρια. Υποτονική αν τα ο προτιμάτε. Και παρά τα κέρδη του ΓΔ και κυρίως των τραπεζών. Θα λέγαμε πως το Χ.Α. συνεχίζει να βγάζει μια μιζέρια, που δεν αποκλείουμε να συνεχιστεί κατά τους επόμενους μήνες. Και όλα αυτά μετά τα μεγάλα κέρδη από τις αρχές του χρόνου, κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε.

 

Και πάμε σε αυτό το σημείο να δούμε τις πρώτες 5 μετοχές σε πτώση κατά τη χθεσινή συνεδρίαση.

 

ΜΙΝ (-9,55%, με 2.665 μετοχές όγκο συναλλαγών)

ΙΝΤΕΚ (-8,06%, με 120 μετοχές όγκο συναλλαγών)

ΝΤΟΠΛΕΡ (-8,03%, με 1.000 μετοχές όγκο συναλλαγών)

ΣΠΙ (-6,25%, με 4.999 μετοχές όγκο συναλλαγών)

ΑΝΕΚ (-5,04%, με 28.670 μετοχές όγκο συναλλαγών)

 

Ένα μείον και στη Lavipharm, η οποία με τζίρο μόλις 500 ευρώ, έκλεισε με απώλειες 4,35%. Την άποψη μας την έχουμε γράψει αρκετές φορές. Μιλάμε για μια εισηγμένη με αρνητικά ίδια κεφάλαια.

 

Με απώλειες 2,96% και η Πλαστικά Θράκης, στα 1,97. Φτωχές αποδόσεις από 01/01/19 (μόλις +3,96%). Προσωπικά συνεχίζουμε να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί με τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας. 

 

Όχι φυσικά ότι ήτανε μεγάλες. Αλλά με απώλειες έκλεισε χθες και η μετοχή της Fourlis (5,33 ευρώ, -1,48%). Χωρίς να είναι κακή εταιρεία, συνεχίζουμε να τη βρίσκουμε πάντα ακριβή.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....