| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 16/04/20

 

 

 

Με το χθεσινό χάλι που είχε η αγορά που μπορούμε να βάλουμε συν; Ας βάλουμε στο ότι ο τζίρος ήτανε χαμηλός, στα 49εκ ευρώ, χαμηλός για μια τόσο κακή συνεδρίαση. Και αυτό ήτανε θετικό.

 

Ένα συν και σε κάτι άλλο. Ότι ο ΓΔ συνεχίζει να παραμένει υψηλότερα των 600 και κυρίως των 580  - 590 μονάδων.

 

Τώρα στις επιμέρους μετοχές. Αρχικά να βάλουμε ένα συν στον ΑΔΜΗΕ, ο οποίος έκλεισε στα 2,095 ευρώ, -0,24%. Η μετοχή συνεχίζει να παρουσιάζει μια πραγματικά πολύ σοβαρή εικόνα, με μικρές απώλειες 9,70%.

 

Αν και βρέθηκε στα 14,38 ευρώ, η Jumbo κατάφερε να κλείσει χθες στα 14,92 ευρώ, με οριακές απώλειες 0,60%, με τη μετοχή να συνεχίζει να έχει μια εξαιρετικά καλή εικόνα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Καλή συνεδρίαση και για τον Παπουτσάνη, με κλείσιμο στα 1,62 ευρώ, +8%, με 16.930 μετοχές όγκο συναλλαγών. Σοβαρή πάντα μικρή εισηγμένη, αν και δεν είναι φθηνή στην τρέχουσα αποτίμηση.

 

Με μικρά κέρδη 0,92% έκλεισε χθες και η Autohellas, στα 4,37 ευρώ.

 

 
 

Πολλά τα μείον της χθεσινής ημέρας. Ας ξεκινήσουμε ένα βάζοντας συνολικά στις αγορές και το Χ.Α. και τις διεθνείς αγορές, που είχανε τη χειρότερη συνεδρίαση εδώ και περίπου 3 εβδομάδες.

 

Στα εγχώρια, ένα μεγάλο μείον στις τράπεζες, που για ακόμη μια φορά έκλεισαν με τις μεγαλύτερες απώλειες 6%. Πτώση 61% από 01/01/20.

 

Μετά το ράλι των προηγούμενων ημερών, πρώτη σε πτώση από τον FTSE 25 χθες, ο Ελλάκτωρας στα 0,9035 ευρώ, -7,38%.

 

Με απώλειες 5% και η ΔΕΗ, με τον αρμόδιο υπουργό κ. Χατζηδάκη να εμφανίζεται ανήσυχος για τα οικονομικά της εταιρείας, στη σκιά και της τελευταίας κρίσης και τη μείωση των εσόδων της εταιρείας.

 

Με απώλειες 5% χθες και η Βιοχάλκο, στα 2,035 ευρώ.

 

Στις επιμέρους τράπεζες, με απώλειες 6,25% η Ευρωβ και πτώση 5,5% για ΕΤΕ και ΑΛΦΑ.

 

Με σημαντικές απώλειες 4% η ΛΑΜΔΑ, στα 5,74 ευρώ, σημειώνοντας πως τελευταία όλο και περισσότεροι ανησυχούνε για πιθανές νέες καθυστερήσεις στο project λόγω των εξελίξεων με τον Covid-19.

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....