| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

 

00:01 -17/09/19

 

     

   
   

Νομίζουμε πως δικαιωματικά το πρώτο θετικό σχόλιο της στήλης, θα πάρει για τη χθεσινή της συνεδρίαση η μετοχή της Motor Oil. Μεγάλα κέρδη 5,49%, στα 21,52 ευρώ. Με στοίχημα από εδώ και πέρα να παραμείνει η μετοχή υψηλότερα των 21,10 – 21,20 ευρώ.

Θα ξεκινήσουμε με ένα – για τη MIG. Για την ακρίβεια θα βάλουμε ένα – στους επενδυτές που συνεχίζουνε να επιμένουνε σε χαρτιά με προβληματικά θεμελιώδη. Και ναι μεν κάποιες φορές, τα χαρτιά βγαίνουνε και έχουμε turnaround stories. Και ευχόμαστε αυτό να μπορούσε να συμβεί και με την MIG (αν και δεν το βλέπουμε).

 

Αλλά τις περισσότερες φορές. Όποιος ασχολείται με μετοχές εταιρειών με προβληματικά θεμελιώδη. Αργά ή γρήγορα χάνει τα χρήματα του.

   

Αρκετά αθόρυβα, μια ακόμη καλή συνεδρίαση χθες για την ΑΛΦΑ. Άνοδος 3,55%, με καλή εικόνα από 01/01/19 και κλείσιμο στα 1,719 ευρώ.

Και θα βάλουμε ένα – στον Τιτάνα. Και αυτό θα προκαλέσει εντύπωση, αφού χθες και μετά από καιρό η μετοχή είχε μια καλή εικόνα (19,00 ευρώ, +3,37%). Ωστόσο εμείς θα βάλουμε το – και αυτό γιατί από τον FTSE 25, η μετοχή του Τιτάνα συνεχίζει να έχει την πιο προβληματική εικόνα κατά τους τελευταίους μήνες και από 01/01/19. Βέβαια είναι πάντα μια σοβαρή εταιρεία … Και εμείς θα περιμένουμε κάτι καλύτερο τους επόμενους μήνες …

   

Θα βάλουμε ένα + και στον ΟΤΕ, για τη χθεσινή συνεδρίαση. Και για την είδηση ότι η εταιρεία προχωράει σε 7ετές ομόλογο ύψους 500εκ ευρώ…

Με απώλειες 20% και κλειδωμένη στο κατώτατο πλαφόν έκλεισε χθες η μετοχή της Σάτο. Συνολικά άλλαξαν χέρι 36.000 μετοχές, με πωλήσεις 6.800 μετοχών στο limit down, που έμειναν ανεκτέλεστα. Δεν έχουμε να γράψουμε πολλά, παρά να επαναλάβουμε πως οι επενδυτές δε θα πρέπει να ασχολούνται με τέτοια χαρτιά.

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....