| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

 

00:01 -19/09/19

 

     

   
   

Αν και υπάρχει σχετικό σχόλιο σε άλλη στήλη του GFF. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το πρώτο μεγάλο συν πηγαίνει στο Χ.Α. συνολικό. Αφενός γιατί παρέμεινε υψηλότερα των 860 μονάδων. Αφετέρου γιατί κατά τη χθεσινή ανοδική συνεδρίαση αύξηση τζίρο.

Η χθεσινή  δεν είχε πολλούς αρνητικούς πρωταγωνιστές από τον FTSE 25. Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο η μετοχή της Eurobank και του Ελλάκτωρα έκλεισαν με αρνητικό πρόσημο.

   

Βέβαια με δεδομένη τη στάθμιση που έχει η μετοχή στους δείκτες. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χθεσινής ημέρας ήτανε η μετοχή της ΕΕΕ, η οποία έκλεισε στα 30,15 ευρώ, +2,17%.

Και μπορεί να βάλει κανείς ένα μείον στον Ελλάκτωρα για τη νέα πτώση (1,902 ευρώ, -1,96%), με τη μετοχή να βρίσκεται σε φανερή φάση, βραχυπρόθεσμης διόρθωσης.  Ωστόσο για όλες τις μετοχές δικαιολογούνται τέτοιες περίοδοι. Από 01/01/19, η μετοχή βρίσκεται στο +53,26%. Και δεν το λέει κανείς αυτός κακή επίδοση.  

Ένα μεγάλο συν για τη χθεσινή ημέρα και στην ΕΥΔΑΠ, η οποία επέστρεψε υψηλότερα των 8,00 ευρώ, στα 8,08 ευρώ, +2,80%. Η εταιρεία βρίσκεται σε μια κεφαλαιοποίηση 860εκ ευρώ. Και είναι γνωστή η συμπάθεια μας για την εταιρεία, αν και δε μπορεί να πει κανείς πια πως είναι φθηνή.

 

Όσον αφορά τις μετοχές οι οποίες χθες βρίσκονταν σε αρνητικό πρόσημο (με τα μεγαλύτερα κέρδη). Είναι οι παρακάτω. Εμείς δε θα βάλουμε το μείον σε αυτές. Αλλά θα γίνουμε σκληροί και θα βάλουμε το μείον σε κάποιους από τους επενδυτές που συνεχίζουνε να ασχολούνται με μετοχές χωρίς καμία αξία. Ή να το πούμε καλύτερα. Με μεγάλα χρηματοοικονομικά προβλήματα.

Εμείς θα βάλουμε ένα συν και στην Ελλάδος, η οποία στα χαμηλά ημέρας (13,38 - 13,40) δοκίμασε ισχυρές στηρίξεις και αντέδρασε κλείνοντας στα 13,90 ευρώ, +0,72%. Και πλέον ο στόχος είναι η διάσπαση (αυτήν την φορά), των αντιστάσεων στα επίπεδα των 14,20 – 14,30 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι από τα πολύ ενδιαφέροντα της χθεσινής ημέρας ήτανε ο μεγάλος όγκος στην Ελλάδος. 25.889 μετοχές δε συνηθίζει κανείς να βλέπει στην Ελλάδος, επαναλαμβάνοντας πως κατά την άποψη μας η μετοχή αξίζει αρκετά υψηλότερες τιμές. Περίπου 16 ευρώ!

 
 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....