| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

 

00:01 -25/09/19

 

 
 

Θα ξεκινήσουμε με ένα μεγάλο διπλό + σε ΕΤΕ και Eurobank, για τη χθεσινή συνεδρίαση (άνοδος 3,24% και 2,94%) αντίστοιχα. Και όπως σημειώνεται και σε άλλη στήλη του GFF, όλα δείχνουνε πως το short covering στις δύο μετοχές συνεχίστηκε.

 

Δεν κρύβουμε πως για ακόμη μια συνεδρίαση χθες υπήρξε κάτι που μας έκανε εντύπωσε. Και αυτό ήτανε για ακόμη μια συνεδρίαση ο εξαιρετικά μεγάλος όγκος συναλλαγών στην Ελλάδος. Δεν είναι καθημερινό πράγμα να βλέπουμε τη μετοχή να κάνει 209.376 μετοχές όγκο συναλλαγών όπως έκανε χθες, σε συνέχεια του μεγάλου όγκου συναλλαγών των προηγούμενων ημερών.  Και μπορεί η μετοχή να κατέγραψε απώλειες 2,70%. Ωστόσο νιώθουμε πως μόλις τελειώσει ο πωλητής, η μετοχή μπορεί να φύγει επάνω.

 

Με μεγάλη άνοδο 6,75% έκλεισε χθες η μετοχή της ΕΥΠΙΚ, στα 5,06 ευρώ. Η μετοχή βρίσκεται από 01/01/19 στο +48,39%. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό θα σχολιάζαμε για μια τόσο σοβαρή εταιρεία. Από τις πιο σοβαρές ασφαλιστικές της χώρας, με αρκετά σοβαρή διοίκηση θα λέγαμε!

 

Και ένα μεγάλο συν στο βασικό μέτοχο εισηγμένης του FTSE 25 που συνεχίζει να αγοράζει μετοχές. Όχι βέβαια στον κωδικό του. Αλλά συνεχίζει να αγοράζει.

 

 
 

To πρώτο μείον φυσικά θα πάρει η χθεσινή συνεδρίαση, όχι του Χ.Α. (άντε εμείς καταφέραμε και κλείσαμε με κέρδη στο τέλος, αν και όλα αυτά με μικρό τζίρο 50εκ ευρώ – παραμένουνε πάντως και οι δεικτες υψηλότερα καθοριστικών στηρίξεων). Αλλά συνολικά η συνεδρίαση των διεθνών αγορών. Σε μια από τις πιο βαρετές ημέρες, με τρομερά μικρές διακυμάνσεις (κυρίως στην Ευρώπη και μέχρι το κλείσιμο τους στη Wall Street). Και μάλιστα δεν αποκλείουμε αυτή η εικόνα να συνεχιστεί για κάποιες ημέρες.  

Ένα νέο μείον θα πάρει για χθες η μετοχή των ΕΛΠΕ, η οποία είχε την 12η πτωτική τις τελευταίες 13 συνεδριάσεις, κλείνοντας στα 8,43 ευρώ, -1,29%.  Φυσικά η "σπέκουλα" με το σε πόσο χαμηλή τιμή μπορεί να γίνει το πακέτο συνεχίζεται...

 

Πτωτικά κινήθηκε χθες η MIG, κλείνοντας στα 0,1336 ευρώ, -2,62%. Και μπορεί η μετοχή να βρίσκεται από 01/01/19 στο +88%. Ωστόσο εμείς σε κάθε ευκαιρία θα προειδοποιούμε για την κακή χρηματοοικονομική κατάσταση του ομίλου.

 
Και πως θα κλείσουμε. Μα φυσικά με το νέο -20%, θυμίζοντας πως είχαμε προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εταιρεία.
 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....