| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

 

00:01 -30/09/19

 

 
 

Στο τέλος του φθάνει σήμερα το 3ο τρίμηνο της χρονιάς. Και θα βάλουμε ένα μεγάλο συν στο Χ.Α. για την πορεία που έχει από τις αρχές του χρόνου. Και μόνο ότι βρίσκεται πρώτο στον κόσμο, με άνοδο 42%  τα λέει όλα.

 

Σε αυτό το σημείο θα βάλουμε ένα συν και στους εαυτούς μας. Και αυτό για το σαν www.greekfinanceforum.com είχαμε προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή. Και τις ημέρες της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών. Πως οι επόμενοι μήνες θα ήτανε σταθεροποιητικοί στη λογική του αγόραζε στη φήμη και πούλα στην είδηση. Και αυτό συμβαίνει τον Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο …..

 

Και να βάλουμε ένα + για τα εταιρικά αποτελέσματα της ΕΥΔΑΠ. Και να σημειωθεί και κάτι άλλο. Ότι με κεφαλαιοποίηση 831εκ ευρώ, η μετοχή έχε ικανότητα κατά τις επόμενες αναθεωρήσεις να επιστρέψει στον FTSE 25. Αυτό να μην το παραβλέπουμε.

 

Ένα μικρό συν για τη νέα άνοδο της ΛΑΜΔΑ και το κλείσιμο στα 7,68 ευρώ. Και το πιο σημαντικό είναι πως κατά τις προηγούμενες ημέρες, δοκιμάστηκαν οι στηρίξεις στα επίπεδα των 7,30 – 7,40 ευρώ και η μετοχή παρέμεινε υψηλότερα, περιμένοντας τη ΓΣ στις 10/09.

 

 
 

Φυσικά το πρώτο μεγάλο μείον θα πάρει η μετοχή της Βιοχάλκο, για το -5,28% της Παρασκευής, στον απόηχο των πολύ κακών αποτελεσμάτων.

 

Ένα μείον και για την Μυτιληναίος, η οποία την Παρασκευή υποχώρησε στα 9,665 ευρώ, -1,48%, πλησιάζοντας και άλλο τις στηρίξεις στα 9,40 – 9,50 ευρώ.

 

Διπλό μείον και για τον Τιτάνα. Αφενός για τη συνεχή αδυναμία της μετοχής να κινηθεί υψηλότερα των 19,00 – 19,20 ευρώ. Αφετέρου γιατί είναι η μοναδική μετοχή του FTSE 25 που κλείνει το 9μηνο με απώλειες. Ας ευχηθούμε το τελευταίο 3μηνο να κάνει την έκπληξη η μετοχή.

 

Ένα μείον και στον ΟΠΑΠ, ο οποίος την Παρασκευή έκλεισε στα 9,50 ευρώ. Και δεν αποκλείουμε η μετοχή σύντομα να βρεθεί και πάλι στις στηρίξεις στα 9,10 – 9,20 ευρώ. Μια κίνηση μεταξύ 9,10, 9,20 και 9,80 – 9,90 ευρώ, η οποία επαναλαμβάνεται κατά τους τελευταίους μήνες.

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Plus500

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....