| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

Καθημερινά χρηματιστηριακά και όχι μόνο σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του GFF

 

 

00:01 - 30/11/20

 

 
 

Πραγματικά ένα μεγάλο συν για τη νέα άνοδο του Χ.Α. την Παρασκευή (+1,3%). Ένα μεγάλο συν για τη νέα εβδομαδιαία άνοδο 5,3% (στο +7,5% οι τράπεζες)….

 

Ένα μεγάλο συν στις τράπεζες, που από τις αρχές Νοεμβρίου βρίσκονται στο εντυπωσιακό +70%!!!!

 

Φυσικά συν και σε κάτι άλλο. Ότι μια συνεδρίαση πριν το τέλος του μήνα, η μηναία άνοδος του Νοεμβρίου είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 20 ετών!!!

 

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής τώρα, πρώτη σε άνοδο από τον FTSE 25, με πολύ καλή εικόνα από τις αρχές της συνεδρίασης, ο ΟΠΑΠ, στα 9,65 ευρώ, +6,75%. Μια άνοδος μάλιστα που έγινε με gap και θα περιμένουμε να δούμε αν θα έχουμε συνέχεια…

 

Με νέα μεγάλα κέρδη η ΔΕΗ (6,845 ευρώ, +5,31%), με την ειδησεογραφία της εταιρείας στην παρούσα φάση να είναι πολύ θετική, με τη μετοχή κακά τα ψέματα να είναι της μόδας, χωρίς να αποκλείεται η άνοδος να συνεχιστεί, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα και ανάλογα με το κλίμα στο Χ.Α.

 

Με μεγάλα κέρδη και η ΑΡΑΙΓ (4,21 ευρώ, +5,25%), αν και εμείς θα περιμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις για τους όρους του πακέτου στήριξης – ΑΜΚ ……

 

Με μεγάλα κέρδη και ο Ελλάκτωρ (1,62 ευρώ, +4,52%), όπου όλα δείχνουνε πως πάμε για μια νέα εποχή. Βέβαια τα οικονομικά της εταιρείας παραμένουνε αρκετά επιβαρυμένα, με πιθανότητες το 2021 να έχουμε μια ΑΜΚ….

 

Από τις τράπεζες τώρα, στα 1,52 ευρώ η ΕΤΕ, +4,11%, με την τάση να είναι θετική, περιμένοντας με ενδιαφέρον τη συνέχεια…..

 

Καλή εικόνα και για την Eurobank (+3,79%) που δείχνει να ξεκολλάει από κρίσιμα τεχνικά επίπεδα, με προοπτικές για ακόμη υψηλότερα επίπεδα.

 

Με καλή συνεδρίαση και άνοδο η Γεκτερνα (7,25 ευρώ, +3,57%), με την τάση και εδώ πλήρως θετική και τον όμιλο να είναι πάντα της μόδας (ιστορικό υψηλό η ΤΕΝΕΡΓ).

 

Μετά από καιρό και εν μέσω θετικής ειδησεογραφίας, καλή συνεδρίαση για τη ΛΑΜΔΑ (6,15 ευρώ, +2,50%), που δείχνει να αφήνει πίσω τα 6,00 ευρώ, μπαίνοντας σε ένα νέο ανοδικό trend….

 

Τέλος με κέρδη τα ΕΛΠΕ (5,59 ευρώ, +2,38%), που πηγαίνει σήμερα προς αύριο για την είσοδο στο δείκτη της Morgan Stanley.

 

 
 

Πραγματικά δεν έχουμε κανένα μείον για την αγορά. Και πώς να έχουμε, όταν όπως αναφέραμε και δίπλα πάμε για έναν από τους καλύτερους μήνες στην ιστορία του Χ.Α.

 

Στις επιμέρους μετοχές τώρα και όσον αφορά τη συνεδρίαση της Παρασκευής. Από τον FTSE 25 πρώτη σε πτώση η ΜΟΗ (10,80 ευρώ, -4%), που θυμίζουμε πως αύριο βγαίνει από το «μεγάλο» δείκτη MSC και πηγαίνει στο «μικρό».

 

Με οριακές απώλειες η Σαράντης (9,10 ευρώ, -1,62%), πάντως με βάση την παραμονή υψηλότερα των 8,60 – 8,70 ευρώ, πάντα θετική η τάση της μετοχής…

 

Με απώλειες η Βιοχάλκο (3,78 ευρώ, -1,31%), αν και όπως είχαμε γράψει, μετά το πρόσφατο ράλι, κάποια μικρή κατοχύρωση κερδών είναι στο πρόγραμμα…

 

Σε αρνητικό πρόσημο έκλεισε την Παρασκευή ο ΑΔΜΗΕ (2,45 ευρώ, -0,81%), αν και δε νομίζουμε πως μπορεί να έχει κανείς παράπονο …..

 

Ούτε σχόλιο για τη μικρή πτώση της ΤΕΝΕΡΓ (12,98 ευρώ, -0,76%) και τι να πούμε όταν η μετοχή βρίσκεται σε ιστορικά υψηλά!!!! Άνοδος 72,95% ytd….

 

Στα όρια ισχυρών αντιστάσεων και πηγαίνοντας από αύριο εκτός MSCI, με οριακές απώλειες έκλεισε η ΕΧΑΕ (3,265 ευρώ, -0,76%).. Με ενδιαφέρον θα περιμένουμε τη σημερινή συνεδρίαση....

 

Τέλος και χωρίς να μπορεί να έχει κανείς παράπονο μετά την πρόσφατη άνοδο. Με απώλειες έκλεισε την προηγούμενη Παρασκευή η ΕΕΕ (24,38 ευρώ, -0,20%).

 

 

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

   

Kάντε Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!!!!

 

 © 2019 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....