| Ειδήσεις - Αναλύσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Πέμπτη, 00:01 - 26/11/2020

 

   Share

 

Όπως έγραψε το Bloomberg την Τετάρτη, η Indian Hotels Co., η πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων που διευθύνεται από τον όμιλο Tata, εκμεταλλεύτηκε την περίοδο του κορωνοϊού με τα εκτεταμένα lockdown προκειμένου να βρει τρόπους για το πώς και από πού θα μπορούσε να εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα.

 

 

«Αυτή ήταν μια ιστορική ευκαιρία για εμάς προκειμένου να αναθεωρήσουμε το σταθερό και μεταβλητό κόστος της επιχείρησης», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου, Πούνετ Τσάτβαλ, την Τετάρτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg Television.

 

«Η βιομηχανία δεν γνώρισε ποτέ ξανά τέτοια μείωση των εσόδων τα τελευταία 100 χρόνια»

 

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε το Bloomberg, η εταιρεία, η οποία κατέχει το εμβληματικό εμπορικό σήμα Taj και λειτουργεί το The Pierre στη Νέα Υόρκη, δεν προχώρησε σε καμία απόλυση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά μετακίνησε κάποιο μέρος του προσωπικού της σε άλλες θέσεις, αλλά σε επιχειρήσεις της ίδιας αυτοκρατορίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Τσάτβαλ.

 

Η εταιρεία κατέγραψε απώλειες της τάξεως των 3,8 δισεκατομμυρίων ρουπιών (51 εκατομμύρια δολάρια) για το προηγούμενο εξάμηνο σε σύγκριση με τις 1,4 δισεκατομμύρια ρουπίες που είχε κερδίσει έναν χρόνο νωρίτερα.

 

Οι μετοχές της έχουν εκτοξευθεί στο 82% από το χαμηλό έξι ετών του Μαΐου καθώς η οικονομία της Ινδίας ανοίγει και πάλι σταδιακά.

 

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός Νάρεντα Μόντι επέβαλε αυστηρό και καθολικό lockdown τον περασμένο Μάρτιο σε μία προσπάθεια προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Greek Finance Forum

 

 

Σχόλια Χρηστών

 
 
 

 

 

 

 

 
 
   

   

   

Trading σε ελληνικές μετοχές μέσω της Πλατφόρμας Συναλλαγών Plus 500 (Κάντε Click και Κατεβάστε την μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, περιλαμβάνει και λογαριασμό "επίδειξης" - Demo). 

Λήψη τώρα!

 © 2016-2017 Greek Finance Forum

Αποποίηση Ευθύνης....