| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 

Πέμπτη, 16/03/2023

 

 

Νέα μακροχρόνια συνεργασία με τον ΟΠΑΠ υπέγραψε η OpenBet, διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στο αθλητικό στοίχημα ψυχαγωγίας (sports betting entertainment). Η συμφωνία, αφορά το διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα του ΟΠΑΠ και ενισχύει τη θέση της OpenBet ως παγκόσμιου πάροχου κορυφαίων φορέων αθλητικών στοιχημάτων και μελών του World Lottery Association («WLA»).

 

 

Ο ΟΠΑΠ, μέλος του Ομίλου Allwyn, που ιδρύθηκε το 1958, είναι ο κορυφαίος πάροχος τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και μεταξύ των πιο γνωστών εταιρειών του κλάδου παγκοσμίως. Ο ΟΠΑΠ είναι επίσης ηγέτης στο Υπεύθυνο Παιχνίδι και στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία μέσω μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Η ασυναγώνιστη τεχνολογία της OpenBet θα υποστηρίξει τα online αθλητικά στοιχήματα του ΟΠΑΠ, ενισχύοντας τις διαδικτυακές στοιχηματικές δραστηριότητες της εταιρείας και παρέχοντας μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Ως μέρος της νέας συνεργασίας, η OpenBet θα προσφέρει την πλήρη σειρά της παγκόσμιας-κλάσης στοιχηματικής τεχνολογίας, συναλλαγών και αθλητικού περιεχομένου μέσω του SportCast.

Η συνεργασία σηματοδοτεί την πρώτη για την OpenBet στην ελληνική αγορά, όπου λειτουργεί ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους της παγκοσμίως, μια περιοχή η οποία αποτελεί μια από τις πλέον υποσχόμενες σε όλη την Ευρώπη σε επίπεδο νέων ευκαιριών.

Η OpenBet έχει μακρά και καθιερωμένη ιστορία συνεργασιών με τις μεγαλύτερες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο. Η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ ανεβάζει τον αριθμό των μελών WLA που λειτουργούν πλέον με την τεχνολογία, το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες αθλητικών στοιχημάτων της OpenBet σε 10. Τα μέλη του WLA προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία στους πελάτες τους, παρέχοντας ασφαλή, υπεύθυνη και αξιόπιστη ψυχαγωγία, ενώ υποστηρίζουν και τις εθνικές τους οικονομίες.

Ο Jan Karas, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, σχολίασε: «Στον ΟΠΑΠ, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα καινοτόμων και ψυχαγωγικών παιχνιδιών. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με την OpenBet και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία και τις λύσεις προηγμένης τεχνολογίας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των πελατών μας και οδηγώντας τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες αθλητικού στοιχήματος σε νέα επίπεδα».

Ο Jordan Levin, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της OpenBet, πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον ΟΠΑΠ στη προσφορά του καλύτερου στην κατηγορία του διαδικτυακού sportsbook. Η τεχνολογία, το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες που παρέχουμε, σε συνδυασμό με τις ευέλικτες και εξατομικευμένες λύσεις μας, μας έχουν αναδείξει στον κορυφαίο συνεργάτη παροχής υπηρεσιών αθλητικού στοιχήματος για τα μέλη του WLA. Η συμφωνία αποτελεί άλλο ένα τεράστιο ορόσημο για την OpenBet και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Jan και την ομάδα του στον ΟΠΑΠ».

 

Greek Finance Forum Team

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

   

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2023 Greek Finance Forum