| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

"Μας ακούνε..."

Καθημερινά παρά-χρηματιστηριακά σχόλια & πολλά άλλα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

 

00:01 - 15/10/21

 

"Μας ακούνε..."

 

Ξεκάθαρος ήτανε χθες ο γνωστός χρηματιστής που μας μιλάει στη στήλη: «αυτή η αγορά να πάει τώρα παραπάνω …. το λέμε συνεχώς …. σχεδόν αποκλείεται …..»  Και όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: «Το κακό με τη χθεσινή ημέρα είναι ότι έβρεχε και δε μπορούσαμε να πάμε καμία βόλτα. Γιατί όσον αφορά τη συνεδρίαση, ήτανε ακόμη πιο βαρετή. Ας κρατήσει λοιπόν η αγορά την επαφή με τις 900 μονάδες και θα είμαστε ευχαριστημένοι» …. Και νομίζουμε πως τα παραπάνω περιγράφουνε το κλίμα της χθεσινής συνεδρίασης και γενικά των τελευταίων ημερών….

 

 

Μαθαίνοντας σιγά – σιγά το παρασκήνιο της προχθεσινής ακραίας διακύμανσης του Ελλάκτωρ, με την εκποίηση μετοχών … Και ακούγαμε για ότι σύμφωνα με την απόφαση 178/28.01.2021 του Χ.Α. έχει αλλάξει η νομοθεσία των εκποιήσεων κτλ .. κτλ .. Ωστόσο εμείς σε μια πρώτη έρευνα του θέματος που κάναμε, έχουμε καταλήξει πως η όλη διαδικασία της εκποίησης, έτσι όπως έγινε μπάζει …. Και μπάζει πάρα πολύ …. Διαβάζοντας τη συγκεκριμένη απόφαση το Χ.Α., εμείς, σε πρώτη τουλάχιστον ανάγνωση, καταλήγουμε, πως η διαδικασία ήτανε λάθος !!! Φυσικά όπως είπαμε θα το ψάξουμε και άλλο το ζήτημα αφού για να είμαστε ειλικρινείς δε γνωρίζαμε πως έχει αλλάξει ο νόμος  …..

 
 

«Τα πράγματα στις σχέσεις θα γίνουνε πολύ χειρότερα» ….. Αυτή ήτανε η απάντηση που μας έδωσε άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μέσα στον Ελλάκτωρα. και αναφέρονταν φυσικά στις σχέσεις μεταξύ των μετόχων, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις … Και όπως γράφουμε και εμείς εδώ στο GFF. Τέτοιες καταστάσεις θέτουν σε κίνδυνο την εταιρεία ….

 
 

Σίγουρα θα είναι πάνω από τα 7 ευρώ, ενδεχομένως προς τα 8 ευρώ, είναι το σχόλιο – απάντηση ανθρώπου της αγοράς, στην άποψη μας πως θα είμαστε ευχαριστημένοι αν η τιμή της ΑΜΚ θα είναι στα 7 – 7,5 ευρώ στην ΑΜΚ της ΔΕΗ. Τι να πούμε; Μακάρι, αφού όπως χαρακτηριστικά έχουμε γράψει …. Όσο πιο υψηλά γίνει η τιμή της ΑΜΚ, τόσο μεγαλύτερη ψήφος εμπιστοσύνης θα είναι για το Χ.Α. …. Ωστόσο ας περιμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις ….

 

 

Κουτσομπολιό κλείνοντας …. Όπως μαθαίνουμε μπροστά σε κατάσχεση της πολυτελούς του κατοικίας βρίσκεται ένας παλιός πολύ γνωστός επιχειρηματίας, με εισηγμένη στο Χ.Α….. Βέβαια θα μας πείτε πως δεν είναι ο πρώτος …. Ούτε φυσικά ο τελευταίος … Ωστόσο τέτοιες ειδήσεις είναι πάντα εντυπωσιακές, όταν κανείς σκέφτεται πως η κεφαλαιοποίηση της εισηγμένης του είχε φτάσει κοντά στα 500εκ ευρώ. Και σήμερα του βγαίνει το σπίτι του στον πλειστηριασμό.

 

Οι ατάκες της εβδομάδας

 

 

 

 

 

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

 
 

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum