| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

"Μας ακούνε..."

Καθημερινά παρά-χρηματιστηριακά σχόλια & πολλά άλλα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

 

00:01 - 17/08/22

 

"Μας ακούνε..."

 
«Στο ίδιο έργο θεατές» …… Αυτή η ατάκα θα λέγαμε πως κολλάει απόλυτα και για τη χθεσινή συνεδρίαση και τη νέα άνοδο ….. Κανείς δεν ασχολείται με την αγορά. Κανείς δεν πιστεύει σε αυτήν την άνοδο…. Οι μικροί είναι πουλημένοι και μάλιστα κάποιοι από αυτούς συνεχίζουνε να πουλάνε …. Tέλος πάντως όλα αυτά που συνεχώς αναφέρουμε … Και όσο όλα αυτά συμβαίνουνε. Και όπως είδαμε και χθες. Η αγορά συνεχίζει να πηγαίνει υψηλότερα….
 

 
Και με το ΓΔ να συνεχίζει να βρίσκεται στις πολύ ισχυρές αντιστάσεις στις 880 – 890 μονάδες. Στις δικές του πολύ ισχυρές αντιστάσεις βρίσκεται και ο τραπεζικός δείκτης, στις 585 – 590 μονάδων. Και είναι χαρακτηριστικό πως ο υπεύθυνος του GFF έμεινε πάρα πολύ σε αυτό, θυμίζοντας και αυτό που σχολίασε: “Πως όσο ύπουλη και αν είναι η αγορά. Και όσο αισιόδοξος να θέλει να γίνει κανείς. Είναι τόσο σημαντικές οι αντιστάσεις στις οποίες βρίσκεται ο ΓΔ και πλέον από χθες ο τραπεζικός δείκτης. Που αν και χθες για την ημέρα είχαμε ένα καλό τζίρο, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των συναλλαγών.
 

 
Συμπέρασμα λοιπόν; Αυτό που συνεχώς γράφουμε τις τελευταίες ημέρες το GFF. Ας κρατήσει η αγορά την επαφή με τις 890 - 900 μονάδες (παραμένοντας υψηλότερα των 880μονάδων) …. Να μην διορθώσει απότομα και βλέπουμε … Μάλιστα, αυτό ισχύει και για τις διεθνείς αγορές…
 

 
Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο σενάριο που έχουμε γράψει … Έχει κάνει η αγορά και συνολικά οι διεθνείς αγορές ένα πολύ μεγάλο ράλι από τα χαμηλά …. Οι επενδυτές απέχουνε και κανείς δεν πιστεύει στην άνοδο, περιμένοντας τη μεγάλη πτώση που έρχεται …. Και κάπου εδώ, βγαίνει μια πολύ καλή είδηση. Οι αγορές παίρνουνε «φωτιά», βάζοντας τους μικρούς μέσα, φυσικά σε υψηλότερα επίπεδα !!! Συνοψίζοντας τα όλα …. Δύσκολα η αγορά μπορεί να πάει άμεσα υψηλότερα, ειδικά με τέτοιους τζίρους, εκτός αν γίνει η έκπληξη με μια και περισσότερες πολύ θετικές ειδήσεις από τη διεθνή ειδησεογραφία.
 

 
Θα έχουμε και σήμερα σχόλιο για τη ΛΑΜΔΑ, με μια καινούργια πληροφορία από το εσωτερικό της ίδιας της εταιρείας. Πως υπάρχει τόσο μεγάλη ικανοποίηση από τη ζήτηση που καταγράφεται για σπίτια, που η εταιρεία προσπαθεί να αυξήσει κατά 1.000 τις κατοικίες που θα κατασκευαστούνε στην πρώτη φάση του Project !! Μια πραγματικά πολύ θετική είδηση, μην παραβλέποντας και αυτό ο οποίο είχαμε γράψει προσφάτως. Πως έχει περάσει στα ψιλά η μεγάλη αποκλιμάκωση των οικοδομικών υλικών κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα ….
 

 

Οι "ατάκες" της εβδομάδας

 

 

 

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

 
 

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum