| Ειδήσεις | Ο Κυνηγός | Λεωφόρος Αθηνών | "Κουλου - Βάχατα" | +/- | "Μας ακούνε" | Fundamentalist | Marx - Soros | Start Trading |

 

 
 

"Μας ακούνε..."

Καθημερινά παρά-χρηματιστηριακά σχόλια & πολλά άλλα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

 

00:01 - 20/01/22

 

"Μας ακούνε..."

 
«Τα ξένα funds έχουν ξοδέψει χρήματα κατά την τελευταία άνοδο ….. Αν δε συμβεί κάτι πολύ έκτακτο (σε διεθνές περιβάλλον), δε θα αφήσουνε την αγορά να φύγει χαμηλότερα» ….. Με αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα επισήμανση ανθρώπου της αγοράς θα ξεκινήσουμε, αν και είναι αλήθεια πως το διεθνές περιβάλλον φαίνεται πως από εδώ και πέρα και όλο το 2022 θα είναι ασταθές ….. Ας ευχηθούμε λοιπόν η αγορά να μας εκπλήσσει θετικά και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
 

 
Πάντως αν και εμείς είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη συνέχεια …. Κρατώντας αυτό που συνεχώς γράφουμε πως οι μικροί δεν είναι τόσο αισιόδοξοι, όπως σε αντίστοιχες ανόδους του πρόσφατου παρελθόντος … Και δεν είναι υπέρ-αγορασμένοι. Η κεντρική μας άποψη είναι πως δεν αποκλείεται η αγορά βραχυπρόθεσμα, να κολλήσει, για κάποιο διάστημα, κοντά στα τρέχοντα επίπεδα, κάτι το οποίο ήδη σε κάποιο βαθμό συμβαίνει…. Μάλιστα θα πούμε και πάλι σήμερα, πως μετά το πρόσφατο ράλι, όχι μόνο αυτό δεν είναι κακό, αλλά είναι και υγεία για την αγορά …..
 

 
Έχοντας ως top – pick τη μετοχή της Motor Oil …. Σας έχουμε και μια πρόβλεψη εκτίμηση για τη μετοχή, η οποία διαγραμματικά βρίσκεται στα όρια αντιστάσεων που θέλουμε να δούμε αν θα διασπαστούνε …. Σας πληροφορούμε λοιπόν πως γνωστός μας (αρκετά θα λέγαμε ☹) ….. Έχει θέσει ως στόχο για το 2022, το «γκαπάκι» που υπάρχει στα 18,50 – 18,70 ευρώ!!!! Και η αλήθεια είναι πως αυτό είναι 3 ευρώ παραπάνω, no bad at all θα λέγαμε, αν φυσικά επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη…
 

 
Στην ΕΛΧΑ τώρα ….. Σας είχαμε δώσει έγκαιρα από αυτήν την στήλη την πληροφορία πως μεγάλος παίχτης χτίζει μαζικά θέση στη μετοχή. Και μέσα σε μόλις μερικές συνεδριάσεις και με αυξημένους μάλιστα τζίρους …. Από τα 1,90 – 1,92 ευρώ που είχαμε γράψει την πληροφορία, η μετοχή έκλεισε χθες στα 2,07 ευρώ, +2,22%..... Και όπως λέει και το διάγραμμα …. Επιτυχημένη παραμονή υψηλότερα των 2,00 – 2,02 ευρώ, μπορεί να οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα ….
 

 
Και μια που πιάσαμε τις αναφορές μας σε επιμέρους μετοχές … Όπως μαθαίνουμε οι πωλήσεις συνεχίζονται και στον ΟΛΠ ….. Που πάντως κάποιοι επιμένουνε πως λαμβάνοντας υπόψη συγκριτικά που βρίσκονται οι τιμές των υπολοίπων μετοχών του FTSE 25 είναι από τις πιο φτηνές μετοχές του FTSE 25. Πάντως είναι αλήθεια πως όταν ένας μεγάλος επενδυτής έχει μεγάλη θέση και πουλάει, είναι δύσκολο να ξέρει κανείς πόσο θα κρατήσει αυτό … .Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία πως μέχρι περίπου τα 20,00 – 21,00 ευρώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάει η μετοχή….
 

 

Οι "ατάκες" της εβδομάδας

 

 

 

 

 

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

 

Παλαιότερα Σχόλια

 

 
 

Αποποίηση Ευθύνης.... 

© 2016-2022 Greek Finance Forum